Vægtstangssæt priser

Med et vægtstangssæt kan du kan lave de vigtigste basisøvelser derhjemme. Dermed er det ikke nødvendigt at være medlem af et fitnesscenter for at lave styrketræning. Et vægtstangssæt er perfekt til dit homegym, hvis du ønsker at sætte fokus på større og stærkere muskler.

Herunder finder du 4 forslag til vægtstangssæt. Prisen er også angivet, således du får en idé om, hvad et sæt egentlig koster. Disse sæt er både relevante til træningsrum i hjemmet, men også til fitnesscentre og små organisationer, der skal til at købe nyt udstyr.

 

Vægtstangssæt 52,5 kg

VÆGTSTANGSSÆT 52,5 KG. - GRÅ VÆGTSKIVER, KORT STANGEt sæt med 52,5 kg er oplagt til begyndere, som gerne vil begynde at træne musklerne op med nogle lette basisøvelser. Sættet er af rigtig høj kvalitet og inkluderer nogle af markedets bedste vægtskiver, for ikke at glemme den ultra holdbare vægtstang.

For de fleste motionister vil 52,5 kg ikke være nok i længden, men for begyndere er det et fantastisk sæt at starte ud med. Desuden finder du heller ikke et billigere sæt af samme kvalitet, så alt i alt er der altså mange positive ting at sige. Desuden kan du altid købe flere vægtskiver separat i takt med, at du bliver stærkere.

Dette sæt er set til 1399 kr. hos Billig-Fitness.dk

Vægtstangssæt 82,5 kg

VÆGTSTANGSSÆT 82,5 KG. - GRÅ VÆGTSKIVER, KORT STANG.Dette sæt er fuldstændigt magen til det første, men det inkluderer lidt flere vægte, hvorfor man kan træne en smule tungere.

Stangen kan holde til en belastning på hele 1500 lb, hvilket er enormt stærkt. Desuden har den en vægt på 15 kg frem for markedets standard på 20. Det gør den bedre egnet til begyndere, men det skader heller ikke seriøse styrketrænere, da man altid bare kan tilføje de ekstra kilo.

Dette sæt er set til 1999 kr. hos Billig-Fitness.dk

Vægtstangssæt 127,5 kg

VÆGTSTANGSSÆT 127,5 KG. - GRÅ SKIVER, KORT STANG.Stangen, der følger med til dette sæt, er med sine 20 kg en smule tungere end den foregående stang, men det er også den eneste reelle forskel – selvfølgelig ud over det faktum, at du får langt flere vægtskiver med.

127,5 kg er nok til de fleste træningsrutiner. Medmindre du virkelig er stærk i øvelser som squat og dødløft, skal dette sæt nok række til din træning.

Dette sæt er set til 2699 kr. hos Billig-Fitness.dk

Vægtstangssæt 165 kg

VÆGTSTANGSSÆT 165 KG MED BUMPERPLATESHvis du nyder at træne virkelig tungt og har brug for noget professionelt udstyr, så er det dette sæt, du skal vælge. Med 165 kg er du dækket rigtigt godt ind. Både stang og vægte er enormt solide, og de kan klare lidt af hvert. Der er en god chance for, at du render ind i et sæt som dette i et fitnesscenter. Stangen kan klare drops fra bryst og ned, men ikke fra strakte arme. I så fald skal du lede efter et crossfit sæt, men ellers er det perfekt på alle måder!

Dette sæt er set til 4999 kr. hos Billig-Fitness.dk

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR