Træningstaske fra Nike, Adidas, Puma m.fl.

Hvis du har brug for en ny træningstaske, så kan det være du ender med at finde den her. Vi har nemlig samlet et udvalg af lækre træningstasker, så du nemt og hurtigt kan finde til en model som du kan lide og samtidig ikke koster så meget.


4 flotte og praktiske træningstasker

Nike Sportstaske Club Team Duffel

træningstaske

Set til 199 kr. hos Unisport.dk

Puma Sportstaske Training Pro

puma træningstaske

Set til 249 kr. hos Unisport.dk

Adidas rygsæk ACE

adidas rygsæk ACE

Set til 299 kr. hos Unisport.dk

Puma rygsæk evoSPEED

puma rygsæk evospeed

Set til 349 kr. hos Unisport.dk


Skal din træningstaske være praktisk eller smart?

Som du sikkert har fået et indblik i herover, så kommer træningstaskerne nu om dage i mange forskellige afskygninger. Og det er helt op til dig selv, hvilken model du ender med at vælge.

Et af de spørgsmål du skal stille dig selv, inden du vælger at købe dig en ny træningstaske er, om den skal være praktisk eller smart. Eller måske endda en kombination af begge dele, hvilket også sagtens kan lade sig gøre, og som nok er det hovedsagelige valg, som folk ender med at vælge.

Hvis du vælger en rygsæk, så kan du godt argumentere for, at den både er smart og praktisk. Selvfølgelig kan der ikke være så meget i de små rygsække, som der kan være i de større træningstasker.

Men de er stadig praktiske på den måde, at de kan bruges som rygsække i mange andre situationer, de kan transportere din bærbare computer på en nem og behagelig måde (det kan de store tasker også, men det giver ingen mening at slæbe rundt på en enorm taske for at transportere en 13″ bærbar computer).

De større træningstasker er måske ikke så smarte igen, men de kan være enormt praktiske, da der kan være rigtig meget i dem, og du dermed ikke kommer til at mangle plads, når du eksempelvis skal ud og træne.

Så gør op med dig selv, om du har brug for meget eller lidt plads, og om den skal være praktisk eller bare se smart ud. Hvis du finder ud af det, kommer du også nærmere det rette valg for dig, når du skal have dig en ny træningstaske.

Sort Nike rygsæk

Den sorte Nike rygsæk er en meget klassisk træningstaske, som både kan fungere til at have dit træningstøj i, men som også er rigtig praktisk til at agere rygsæk i mange andre henseender.

Remmene på tasken er polstret, så du ikke skal bekymre dig om komforten, når du svinger tasken på ryggen. På ydersiden er den udstyret med hele fire rum med lynlås, så der er rig mulighed for at gemme dine personlige ejendele.

Inden i er den også udstyret med et særligt adskilt rum, som blandt andet er perfekt til din bærbare computer, hvis du skal have den med dig rundt omkring. Det kan være praktisk, hvis du også gerne vil kunne bruge tasken til andre ting end lige netop træning.

Dog er der selvfølgelig også masser af plads til håndklæder, sko, træningstrøjer og hvad du nu ellers måtte have med dig, når du skal en tur i fitnesscentret eller ud og spille fodbold. En god og kompakt taske til en skarp pris, som alle kan være med på.

Sort Select træningstaske

Er du mere på jagt efter en decideret sportstaske, hvor der er plads til lidt mere, og som er designet på den måde, som vi normalt vil betegne en sportstaske, så kan denne Select taske være noget for dig.

Her får du en solid træningstaske som er set til under 200 kroner. Den står lige nu til kun 199 kroner, og da det ikke engang er på tilbud, er der ikke noget, der tyder på, at den pris ændrer sig lige foreløbig.

Selve tasken er lavet i kraftig nylon, så du skal ikke være bange for, at den går i stykker lige foreløbig. Selvfølgelig er nylon ikke det stærkeste materiale på markedet, men så længe du behandler tasken godt, så kan den holde i mange år fremover.

Og så er det lige pludselig et scoop at have fundet den til kun 199 kroner. I følge taskens informationer inde på webshoppen kan den rumme 66,5 liter, og målene på tasken er 66x30x33 centimeter. Så der burde være rigeligt med plads til alt dit træningstøj, dine træningssko og hvad du nu ellers måtte have med dig til træning.

Sort Puma Pro Training træningstaske

puma træningstaskeDen næste model, som vi her skal se på, ligner meget den forrige. Denne træningstaske er bare fra Puma, som er en af de absolut største mærker, når det gælder træningstøj og træningsudstyr.

Puma står bag denne lækre træningstaske, som er set til 249 kroner. Den er udstyret med et større rum i midten af tasken, også kaldet hovedrummet, hvor det er oplagt at hav alt dit træningstøj osv. I hver ende af tasken er der et lynlås rum, hvor du kan opbevare dine personlige ejendele, mens du træner.

Det er en meget simpel taske, hvor det eneste, der lige springer i øjnene på den ellers diskrete sorte overflade, er det hvide ikoniske Puma logo, som faktisk ser ret fedt ud på denne taske. Det giver den lige et ekstra løft, som helt klart trækker designet op.

Sidst, men ikke mindst, er denne træningstaske udstyret med en skulderrem, der med fordel er polstret, så den er behagelig at transportere rundt. Også selvom du har fyldt den til bristepunktet, hvilket du jo af og til kan være nødt til at gøre.

F50 Rygsæk fra adidas i sort, grå og rød

Hvis du er en af de personer, der som regel plejer at kunne have alle ting med i en plastikpose, når du er til træning, så er denne rygsæk måske interessant for dig, hvis du gerne vil fremstå lidt mere stilfuld.

Denne rygsæk er bestemt ikke til dig, der slæber halvdelen af klædeskabet med til træning eller som har brug for en hulens masse plads. Det er en lille og komfortabel rygsæk, der kan holde det vigtigste, som du nu engang måtte have brug for før eller efter sin træning.

Der er igen polstret og justerbare remme, som du kender det fra de fleste andre rygsække på markedet. Denne model fra adidas går under navnet F50, hvilket er kendetegnet for dens design. Og den er set til bare 249 kroner, hvis du vil have den.

Igen er den altså ikke anbefalet til dig, der tager i fitnesscentret med tasken fuld af tøj, sko, håndklæder, drikkedunke og hvad du nu ellers måtte slæbe med. Den er til dig, der som regel plejer at bruge en pose eller en anden mindre taske, men som måske bare gerne vil have en lidt smartere taske med dig fremover.

Sort og rød adidas F50 træningstaske

Vi bliver stadig hos adidas, og vi bliver også i F50 stilen. Ligesom de andre større træningstasker, som vi har kigget nærmere på i denne artikel, er denne også udstyret med et stort hovedrum, hvor størstedelen af dine ting kan være samt en række mindre rum, hvor du kan have alt andet nips liggende som nøgler, mobil og pung, mens du træner.

Selve designet er sort med et rødt snit over sig. Der er det karakteristiske røde adidas logo forneden, mens den også er udstyret med et rødt F50 logo, som indikerer, hvilken adidas serie den kommer fra.

Sidst, men ikke mindst, er denne også udstyret med to almindelige remme samt en skulderrem, så du selv kan bestemme, om du vil tage den i hånden, eller om du vil svinge den over skulderen, hvilket kan være praktisk, hvis man skal transportere den langt, eller hvis man eksempelvis skal ud og cykle med den. Alt i alt en god og kompakt taske, hvor du får meget for pengene.

Vil du have en gratis træningstaske?

Og nej, her vil vi ikke lokke dig med en gratis træningstaske for at udfylde et alt for langt spørgeskema eller bede dig klikke på en masse reklamer. Vi vil egentlig bare gøre dig opmærksom på muligheden for, hvordan du kan få dig en gratis træningstaske, hvis du står og mangler en.

Der er nemlig mange af de store fitnesskæder, der tilbyder nye kunder at få en masse lækre trænings accessories, når de starter som kunde i deres forretning. Vi har eksempelvis fået hele to træningstasker fra FitnessDK, da vi i sin tid har meldt os ind i et fitnesscenter.

Så hvis du går og leger med tanken om at melde dig ind i et fitnesscenter lige i øjeblikket, så er det måske en god ide at lade være med at købe dig en ny træningstaske her og nu, hvis du alligevel kommer til at modtage en gratis, når du melder dig ind i en fitnesskæde.

Selvfølgelig er det ikke alle kæderne, der disker op med en ny og lækker sportstaske, når du melder dig ind. Men vi ved i hvert fald, at FitnessDK og Fitness World har det med at gøre det. Så er det en af dem, du lurer på, så undersøg lige muligheden for en gratis taske, nu hvor du er tæt på at melde dig ind i alligevel.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR