Træningshandsker med håndledsstøtte

Leder du efter et par gode træningshandsker med håndledsstøtte, så er du kommet til den rette side. Lige her har vi nemlig samlet et par af de bedste modeller på markedet lige nu, så du ikke skal lede længe efter dine nye handsker.

Hvis du gerne vil se prisen, så klikker du blot på handskerne, hvorefter du bliver viderestillet til pågældende forhandler.elite glove

Elite Glove

Elite Glove er en af de mest solgte træningshandsker her i Danmark – og med god grund. Den er lavet i lækre materialer som sikrer dig det ypperste greb. Derudover er velcrolukningen også med til at få handsken til at sidde helt perfekt om dine hænder og dit håndled.

Best Body Hardcore Glovestræningshandske best body

Disse handsker giver dig et super greb om alt fra vægtstænger til kettlebells. Håndledsstøtten sikrer dig, at dit håndled ikke lider overlast. Designet er meget ergonomisk, hvilket sikrer dig de bedste forudsætninger for at løfte tungt uden at få smerter i og omkring håndleddet.

Deluxe Wrist Wrapdeluxe wrist

Denne handske er til dig som ønsker en uhyre slidstærk træningshandske, der kan holde til lidt af hvert. Denne handske er altså god, hvis du giver den ekstra gas i fitnesscenteret eller hvor end du nu måtte træne. En af de helt store fordele ved denne handske, det er ventilationen. Derfor er handsken god, hvis du har tendens til at svede dine hænder.

Hvad koster handsker med håndledsstøtte?

Det er ikke til at slå 100% fast, hvad sådan et par handsker koster. Dog vil et almindeligt par nok ligge på en pris omkring 200 kroner. Hvis du er heldig, kan du få dem til en lavere pris, hvis der eksempelvis er tilbud eller udsalg. Skal det være nogle mere avancerede handsker til mere øvede personer, så kan det være du skal op i en lidt dyrere prisklasse. Men for omkring 200 kroner kan du sagtens finde dig et par gode træningshandsker.

Hvor vigtig er håndledsstøtten?

Der findes en masse almindelige handsker til fitness, som du sagtens kan bruge, når du skal i gang med at løfte jern eller ro på romaskinen. Dog er det de færreste handsker, der er udstyret med lige netop håndledsstøtten.

Har du før haft problemer med dine håndled, hvilket eksempelvis kan opstå ved for meget brug af mus/tastatur ved en computer, så kan det være en god ide at få et par handsker med håndledsstøtte.

For selvom det måske ikke gør så ondt lige nu og her, så udsætter du dine led for et utrolig stort pres, når du træner – især når det er med vægte o.l.. Derfor kan det være en rigtig god ide at få et træningshandsker med håndledsstøtte. Specielt hvis du, som sagt, før har haft problemer på lige netop dét område.

Kan du købe dine træningshandsker på nettet?

Vi vil faktisk ikke anbefale dig andet. At købe dine handsker på nettet kan spare dig for en masse tid og ikke mindst penge. Derudover er langt de fleste webshops gode til at smide retursedler med i forsendelsen, hvis der nu i et sjældent tilfælde skulle være en kunde, der ikke kan passe handskerne.

Det er dog på de fleste webshops muligt at vælge handskerne efter størrelse fra eksempelvis small til x-large. Så der burde være rig mulighed for at finde frem til lige netop det par handsker, der passer perfekt til dig.

vægtstang
Alternativet til træningshandsker med håndledsstøtte, det er kalk.

Hvilke træningshandsker skal nybegynderen vælge?

Det er på ingen måde nødvendigt at købe et par træningshandsker med håndledsstøtte, når du skal i gang med at træne som nybegynder. Selvfølgelig er det ikke noget, der skader, og det er da også kun en god ide at støtte dine håndled så meget som muligt, men det er ikke en nødvendighed for at styrketræne. Har du aldrig før haft problemer med dine håndled, så er det ikke nødvendigt at investere i sådan et par fra starten af.

Dog er det en god ide at overveje det, hvis du på et tidspunkt skulle få problemer med dine håndled. Lige så snart du kan mærke noget, er det bare med at få købt dem. Better safe than sorry.

Dyre eller billige træningshandsker?

Nogle mennesker elsker at bruge mange penge på deres udstyr, så de får det bedste på markedet. Men det er på ingen måde nødvendigt at betale det dobbelte for et par handsker, bare fordi der så er et andet mærke på dem.

Ligesom med så mange andre ting, så kan du både få dyre træningshandsker og billige træningshandsker. Begge har de det formål at gøre det mere behageligt for dine hænder at træne. Men om de koster 149 eller 249 er som sådan underordnet.

Med mindre du skal betale for en ekstra funktion som eksempelvis håndledsstøtten, hvor prisen godt kan blive lidt højere, så behøver du ikke at gå efter den dyreste handske.

Er du lige startet med at træne, og skal du først i gang med at bruge vægtene og det øvrige træningsudstyr nu, så kan du sagtens nøjes med et par af de billige træningshandsker.

Den eneste grund til, at du skulle kaste lidt ekstra efter dine nye træningshandsker, er komforten. Der kan selvfølgelig være tale om en højere kvalitet, hvis du køber en dyrere handske. Og hvis du gerne vil have de lækreste handsker med den højeste komfort, så skal du også være klar til at smide lidt ekstra for dem.

Det er altid en god ide at læse lidt op på, hvad materiale handsken er lavet af. På den måde kan du finde ud af, hvad du får for dine penge og om komforten er i top.

En anden ting, der kan være værd at tage med i overvejelserne, når du skal have nye træningshandsker, er den svedtransporterende funktion. Det kan være behageligt at have, da du nemt kommer til at svede i håndfladerne under træning.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR