ThoraxTrainer: En solid skitræner

Med en ThoraxTrainer er det super nemt at træne hele kroppen. Det at stå på ski kræver både god udholdenhed og høj muskelstyrke, og det er netop, hvad du kan træne dig op til ved hjælp af en solid skitræner som ThoraxTrainer – der i øvrigt kommer i en lang række forskellige varianter.

Hvad er en ThoraxTrainer og hvem kan bruge den?

En ThoraxTrainer er kort fortalt en maskine, der gør det muligt at træne skiløb fra hjemmet eller fra fitnesscenteret. Konceptet er ganske nyt, men maskinen er utrolig effektiv og fungerer som et fint alternativ til almindelige cardiomaskiner – faktisk træner du flere muskelgrupper med en skitræner, end du gør med de fleste andre maskiner!

Se billeder og priser på ThoraxTrainere hos Fitnessgruppen.dk

Mulighederne er stort set ubegrænsede med en ThoraxTrainer – i hvert fald når det drejer sig om at komme i form. En skitræner som denne kan nemlig bruges af enhver; både almindelige motionister, der ønsker at forbedre fysikken en smule, men også professionelle atleter. Skiløbere drager særligt god nytte af en ThoraxTrainer, men den kan også give et hav af fordele til triatleter, løbere, svømmere og cykelryttere, da du overordnet set får forbedret både kondition og styrke.

Ud over almindelig træning for at komme i form, kan en ThoraxTrainer også bruges til genoptræning. I det hele taget er mulighederne mange, og derfor er der også mere end én model på markedet. Lad os tage et kig på de forskellige varianter af ThoraxTrainer og dermed guide dig igennem, hvilken skitræner der er bedst til dit behov.

ThoraxTrainer Home

ThoraxTrainer HOMEHome-modellen er det mest oplagte valg, hvis du skal bruge en skitræner til dit eget personlige træningsrum. Først og fremmest er det den billigste variant, men det er langt fra den eneste karakteristik. Skinnesystemet giver nemlig en lydløs bevægelse af stavene, hvorfor maskinen ikke larmer særligt meget. Der medfølger desuden 2 års privatgaranti, når du køber produktet.

ThoraxTrainer Home vejer 32 kg og har en længde på 285 cm. Højde og bredde er henholdsvis 36 og 71 cm. Med andre ord er det altså en relativt stor maskine, men den bør dog alligevel kunne passe ind i de fleste private motionsrum. Et perfekt valg, hvis du gerne vil have en tidseffektiv helkropstræning.

Se prisen hos Fitnessgruppen.dk.

ThoraxTrainer Pro Cardio

ThoraxTrainer PRO CARDIOMens Home-modellen er perfekt at bruge hjemme, må Pro Cardio siges at være et stærkt valg til et center, hvor flere personer kommer til at bruge den. På mange måder minder maskinerne om hinanden, men Pro Cardio kommer med flere sæt skistave og har en avanceret computer, som blandt andet har fingertouch, farvedisplay og alverdens målingsredskaber.

Størrelsesmæssigt er den lig med ThoraxTrainer Home. På trods af det lidt mere seriøse navn, er den stadig relevant at bruge for enhver motionist – uanset hvad dit nuværende træningsniveau er. Pro Cardio er populær blandt fysioterapeuter og moderne fitnesscentre, da man let både kan genoptræne og forbedre sin form med maskinen.

Se prisen hos Fitnessgruppen.dk.

ThoraxTrainer Pro GT

ThoraxTrainer PRO GTThoraxTrainer Pro GT er ligeledes et stærkt valg til et fitnesscenter eller et sted med fokus på genoptræning af mere end blot én person. Den deler mange af de samme egenskaber som Pro Cardio og er generelt ligeså effektiv til helkropstræning. Maskinen har et robust skinnesystem med lav friktion og tilbyder dermed en ganske glidende form for bevægelse. Samtidig er der magnetmodstand, som kan justeres som man bruger den.

Du får 3 sæt skistave med, når du investerer i en ThoraxTrainer Pro GT. Som med de første to produkter er der tale om en stor maskine, men med transporthjul foran er den let at flytte rundt på. Et solidt valg, hvis du er på jagt efter en skitræner til et center eller lignende.

Se prisen hos Fitnessgruppen.dk.

ThoraxTrainer Home Elite

ThoraxTrainer HOME ELITESom navnet antyder, er der tale om en elite version af den almindelige ThoraxTrainer Home. Det betyder, at den stadig er 100% ideel til hjemmetræning, men at der er enkelte smarte opgraderinger, som gør den relevant at bruge for de lidt mere seriøse atleter, der måske har konkurrencemæssige målsætninger inden for skiløb eller andre sportsgrene.

Home Elite kommer med magnetmodstand, Teflon skinnesystem, træningscomputer og et enkelt sæt skistave (med valgfri længde). Overordnet set er ThoraxTrainer Home Elite et perfekt valg for seriøse eller blot semi-seriøse atleter, der har lyst til at opgradere udstyret i hjemmetræningsrummet.

Se prisen hos Fitnessgruppen.dk.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR