Tanita vægt: Alt du skal vide

Har du brug for en ny vægt i hjemmet? Tanita er en af de absolut bedste producenter af præcise, elektroniske vægte, der kan hjælpe dig godt på vej med at holde styr på vægten. Du finder en masse vigtig viden om Tanita vægte i denne artikel.

En Tanita vægt er uden tvivl den mest præcise brugervægt, du overhovedet kan få fingrene i. Ud over at give en korrekt vurdering af din vægt, finder du typisk flere andre interessante funktioner i en vægt fra Tanita. I mange tilfælde kan du få at vide, hvad din fedtprocent er, for ikke at glemme andre vigtige ting som muskelmasse og en overordnet fysisk vurdering.

Hvem bør købe Tanita vægt?

Det korte svar er enhver, som gerne vil holde øje med sin vægt. Nogle prøver måske at smide noget fedt, mens andre gerne vil tage på i muskelmasse. Uanset hvad dit personlige mål er, vil en vægt helt klart være en god hjælp, således du kan holde øje med kroppens udvikling i takt med din træning og kostomlægning.

Fire gode og smarte kropsvægte

tanita bc 545 vægtTanita BC-545N er vores første bud på en vægt, der eventuelt kunne være interessant at se lidt nærmere på. Vægten er speciel, idet du både får fedtprocent og muskelmasse vurderet. Faktisk er den så præcis, at den kan give et ganske præcist bud på muskelmassen i specifikke kropsdele, såsom enten arme eller ben. Hvis du vil vide mere om mængden af fedt omkring maveregionen, er det også en mulighed – og det samme er en udregning af dit BMI-tal.

Tanita BC-545N er set til 1.595 kr. hos Fitnessgruppen.dk.


 

tanita rd901 analysevægtEt andet godt bud er Tanitas RD901 model, der har et lidt anderledes design, men som stadig kan komme med en god og præcis analyse af din kropsvægt ved hjælp af en lang række funktioner. En vigtig egenskab ved denne vægt er, at du kan se et overskueligt display over, hvorvidt dine værdier er sunde eller ej. Dette må siges at være smart, hvis du har et bestemt mål med din træning og gerne vil nå dit mål inden for en vis kategori.

Tanita RD901 er set til 1.699 kr. hos Fitnessgruppen.dk.


 

bc 543 kropsvægtBC-543 er vores sidste bud på en god Tanita vægt, som du bør overveje. Den giver dig et overblik over de vigtigste ting, såsom fedtprocent, fedtmasse, muskelmasse, vandmængde i kroppen, en overordnet fysisk vurdering, samt meget mere. Hvis du virkelig er seriøs omkring fitness og træning, vil du måske også finde den indbyggede “atletfunktion” interessant!

Tanita BC-543 er set til blot 895 kr. Læs mere hos Fitnessgruppen.dk!


 

Beurer GS11 er et godt alternativ til Tanita vægte 

beurer gs 11 glasvægtLad os gå lidt væk fra Tanita, og i stedet se på et alternativ til dig, der ikke ønsker at investere det helt store beløb i en vægt. Her er Beurer GS11 et perfekt valg, idet der er tale om en simpel glasvægt, der kommer med et klart og præcis bud på din vægt – faktisk så præcist, at vægtintervallet kun er på 100 gram. Hvis du ikke har brug for en helt masse funktioner, men blot vil holde dig opdateret på kropsvægten alene, er det et fint valg.

Beurer GS11 Glasvægt står lige nu til blot 195 kr. hos Fitnessgruppen.dk.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR