Styrk din svømning og krop finger paddles

Med finger paddles og hand paddles kan du både styrke din svømning og din krop. De er redskaber, som du kan bruge, når du svømmer.

Begge er en flade på din hånd. De giver dig på en måde svømmehud mellem fingrene. Finger paddles er mindre end hand paddles. Hand paddles giver dig altså også svømmehud ud over fingrene og er mere som et sæt årer.

Styrk din krop

Vil du gerne være stærkere i dine svømmemuskler, så svøm med et par hand paddles. Det giver god styrketræning til de muskler, du bruger, når du svømmer.

Hand paddles anbefales til voksne svømmere og er bedst til de mere erfarne. Er du altså yngre eller ikke nogen erfaren svømmer, så brug finger paddles i stedet. De giver ikke den samme modstand og dermed ikke den samme styrketræning, men det er vigtigere at undgå skader.

Styrk din svømning

Du kan forbedre din svømmeteknik med finger paddles. De afslører simpelthen dine fejl, så du kan rette dem. Finger paddles er rigtig godt til at afsløre dine tekniske fejl, når du svømmer. Laver du fejl, kan du mærke det.

Med paddles på hænderne får du mere styrke bag dine svømmetag. Du kan svømme hurtigere, og du styrker dine arme. Du kan også nemt forbedre din teknik, fordi du får øjeblikkelig feedback.

Et redskab for alle

Finger paddles er for alle. Det er ikke et redskab, som kun de bedste bruger. Det er heller ikke et begynderredskab. Det er et redskab, man kan få gavn af på alle niveauer.

Er du ny svømmer eller meget erfaren, så kan finger paddles gøre dig mere bevidst om din teknik og forbedre den. De kan gøre dig til en bedre svømmer.Vil du i gang med finger paddles, så overvej, hvor seriøs du er. Er det mest for sjov, eller er det seriøst?

Vil du bare prøve dem for sjov, så kan du købe nogle billige. Vil du gerne opleve at kunne svømme hurtigt, kan du også finde nogle svømmefødder. Er du mere seriøs i din træning, så investér hellere i nogle finger paddles af god kvalitet. De er ofte udformet bedre og holder længere.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR