Stativ til kettlebells

Hvis du træner med kettlebells, og ikke allerede har et stativ til dem, giver det ganske god mening at se nærmere på et. Der er adskillige fordele ved at få fat i et stativ til kettlebells – her ser vi på nogle af dem og giver dig en konkret anbefaling til valg af stativ.

Kettlebells er gode at træne med, men som du måske ved, kan de godt komme til at rode en del, hvis du ikke har noget sted at stille dem. Det er der heldigvis en løsning på, og den går simpelthen bare ud på at købe et stativ. På den måde kan du let få styr på dine kettlebells og sørge for, at de ikke ligger i vejen på gulvet.

Hvis du har dit eget træningsrum i hjemmet, betaler det sig især at få et stativ. På samme måde som håndvægte (og selvfølgelig også kettlebells) er strategisk placeret i et almindeligt fitnesscenter, kan du gøre det samme i dit motionsrum. Sæt dine kettlebells op i den orden, som du ønsker, og dermed kan du let og simpelt tage dem i brug og sætte dem på plads igen hver eneste gang de skal bruges under en træningssession!

Vi anbefaler dette stativ til kettlebells

stativ til kettlebells
Vi anbefaler dette stativ til kettlebells. Se prisen hos forhandleren.

Vi har hermed slået fast, at det er en super smart idé at få fat i et stativ til kettlebells. Derfor er det nu på tide, at vi kommer med en konkret anbefaling til dig.

NettoFitness.dk tilbyder nemlig et solidt stativ som er specielt designet til kettlebells. Det har en vægt på 34 kg og har som udgangspunkt plads til mindst 12 kettlebells. Dets falder er belagt med en skridsikker belægning af gummi, hvorfor dine kettlebells altid vil stå godt fast, når du sætter dem på plads efter brug.

Dette stativ er i skrivende stund til salg hos NettoFitness.dk for kun 1.795 kr. Hvis du ikke i forvejen kender til forhandleren, behøver du ikke at bekymre dig – NettoFitness.dk er nemlig kendt for sit store udvalg, billige priser og venlige kundeservice. Overordnet set er det altså et fint sted at investere i et stativ.

Læs mere og/-eller køb stativet hos NettoFitness.dk

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR