Squat Cage til frivægtsøvelser

Mangler du et squat cage til et fitnessrum eller lignende? Fordelene er utallige, og da du i skrivende stund kan finde et super billigt squat cage hos NettoFitness.dk, er det bestemt værd at overveje.

Disse fordele har et squat cage til frivægtsøvelser

Det største argument for at købe et squat cage er, at du kan forbedre sikkerheden væsentligt, når du laver frivægtsøvelser. Hvis du taber en vægt eller får problemer med at løfte den, behøver du ikke at bekymre dig – dit squat cage kan gribe vægten og forhindre et uheldigt scenarie.

Samtidig giver et squat cage dig mulighed for at lave langt flere øvelser end et almindeligt squat rack gør. Der er plads til langt mere, så du kan selv prøve at være lidt kreativ. Ud over de sædvanlige squats får du i hvert fald mulighed for at lave øvelser som pull-ups og chin-ups. Du får altså adgang til rigtigt mange øvelser ved at investere i et squat cage – ingen tvivl om det.

Danmarks billigste squat cage

Billigt Squat CageNettoFitness.dk sælger Danmarks billigste squat cage. For 1.995 kr. kan du få et suverænt produkt, der giver mulighed for alle de fordele, der blev nævnt i det tidligere afsnit. Bestemt værd at overveje, hvis du mangler et squat stativ til dit træningsrum i huset – eller hvis du har en forening, skole eller forretning med et fitnessrum.

Dette squat cage er super solidt og fungerer ganske som forventet. Der er mange forskellige højdeniveauer, hvor du kan placere både vægt og sikkerhedsmekanismer og øverst finder du en stang, der giver mulighed for kropshævninger og lignende. Dette cage er så justerbart, at enhver kan få nytte af det, hvad enten der er tale om en seriøs atlet eller blot en motionist.

Alt i alt får du et godt produkt til en helt uhørt pris – derfor er det med at springe til, hvis du har tænkt på at anskaffe dig et squat cage. Prisen er som sagt 1.995 kr. hos NettoFitness.dk!

Derfor skal du squatte

Øvelsen squat er selvfølgelig hovedårsagen til, at et squat cage er værd at købe. Squats er langt mere sikre at træne, når du laver dem i et squat stativ – simpelthen fordi der er små stænger i bunden til at gribe vægten, såfremt der skulle ske noget.

Men pointen er, at squat er en must-do øvelse, hvis du har ambitioner om for alvor at komme i god form. Med denne øvelse kan du nemlig træne adskillige muskelgrupper på samme tid – primært i underkroppen. Især benene får en god træning, idet begge sider af lårene og ballerne benyttes heftigt. Lægmusklerne bruges også til en vis grad, mens core og ryg også får gavn af øvelsen.

Det er ganske simpelt at lave squats, men du får brug for at lære teknikken ordentligt. Det foregår på den måde, at du har en vægtstang liggende på skuldrene, mens du står op. Langsomt går du ned, indtil du er i en acceptabel dybde, inden du rejser dig igen med vægten. Øvelsen er svær at identificere ud fra skrift alene, så tjek gerne et par videoer på nettet  og følg de præcise anvisninger. Husk altid at opvarme og start gerne ud med en lav vægt, så du lærer teknikken ordentligt i begyndelsen og undgår skader! Se evt. videoen herunder for en god squat teknik:

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR