Sådan undgår du at dine børn bliver forkølet i de kolde vintermåneder

Annonce:

Den danske vinter kan godt blive utrolig kold, i den forbindelse er der mange mennesker som vælger at blive indenfor i varmen. Men børn er typisk aktive mennesker som holder af at gå- eller løbe ture udenfor og derfor kan det være svært at blive indenfor. Du som forældre vil selvfølgelig helst undgå at dine børn bliver syge og forkølet, derfor er der her samlet en række tips og tricks til hvordan du forebygger forkølelse hos dine børn.

 

Sørg for at de har rigeligt med tøj på

Først og fremmest er det vigtigt at du sørger for at dine børn har rigeligt med tøj på, hellere for meget end for lidt, de kan jo altid tage et lang af hvis det bliver for varmt. Du kan finde moderne og fedt børnetøj til både drenge og piger her; luxkidz.dk/11-bornetoej. Husk også altid at have noget skiftetøj til dine yngre børn på skolen, i tilfælde af at de alligevel fryser eller bliver våde.

 

Mind dine børn om vigtigheden i at vaske hænder og ikke at røre sit ansigt

Det sidste råd er måske det vigtigste, forkølelse er nemlig en sygdom som smitter utroligt nemt. Virussen sidder nemlig især på vores hænder, det vil sige at den altså smitter hver gang en syg person rør en mønt, et håndtag eller en stol. Kommer virus på en eller anden måde ind i dit barn, gennem næse, mund eller øjne vil barnet let blive smittet. Derfor er det vigtigt at du tideligt lærer dit barn at det især i vinterhalvåret er ekstra vigtigt at være grundig med håndvasken. Herudover bør du også sige at de skal røre sig i ansigtet minimalt, og en finger i munden er som udgangspunkt ikke alt for smart. Herudover kan du alternativt også give dit barn en håndsprit med i skole.

 

 

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR