Sådan sparer du stort på fitnessudstyr

Fitnessudstyr kan være dyrt, men det er også rart at have udstyr af ordentligt kvalitet. Vil du gerne spare penge på fitnessudstyr, er der et par enkle tips at hente her. Det handler helt enkelt om at købe stort ind, at købe på de rigtige tidspunkter og at se sig lidt for.

Køb alt fitnessudstyret på én gang

Det lyder måske mærkeligt, at du kan spare penge ved at købe flere ting på én gang, men mange forhandlere er tilbøjelige til at give mængderabat, hvis du handler stort ind. Derfor kan det være smart at spørge pænt, om du kan få en samlet rabat, hvis du køber alt dét, du skal bruge, hos den samme forhandler.

Køb fitnessudstyr på de rigtige tidspunkter

Skal du ikke bruge fitnessudstyret lige i dag, men har noget særligt på listen, er det smart at købe, når butikker og webshops har tilbud. Generelt sker det i november til Black Friday og i januar til januarudsalget.

Se Black Friday tilbud på fitnessudstyr her: blackfredagstilbud.dk

Ved Black Friday har forhandlerne typisk nogle helt specifikke Black Friday tilbud på udvalgte varer til en rigtig god pris, og derudover er hele eller dele af sortimentet sat ned med en procentsats, eksempelvis -25%.

Hold øje med fødselsdag og jubilæum

Udover at have gode rabatter på Black Friday og til januarudsalget, har butikkerne med jævne mellemrum gode tilbud på udvalgt fitnessudstyr. Det kan f.eks. være i forbindelse med fødselsdag og jubilæum. Står du og har brug for noget udstyr lige nu, kan du altså med fordel se dig lidt for i stedet for at købe det første og bedste sted.

Køb brugt

Har du ikke noget imod genbrug, er der mange penge at spare ved at købe fitnessudstyret brugt. Derudover er det også godt for miljøet. Træningsudstyr i form af maskiner, håndvægte, mv. har en rigtig lang levetid, og det kan du uden problemer købe brugt. Træningssko bør du derimod aldrig købe brugt, da skoen former sig efter foden, og du kan derfor få rigtig ondt i fødderne ved at bruge sko, andre har brugt først.

Sælg eller byt

En anden mulighed er selvfølgeligt at sælge noget af dit gamle udstyr, så udgiften til det nye ikke virker så markant. Derudover kan du gøre et forsøg på at bytte lige over, så du får noget andet brugt udstyr for dit gamle udstyr. Det kan du eksempelvis gøre i diverse facebookgrupper.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR