Sådan kan du bruge frugt i din madlavning

Annonce

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil spise mere frugt. Frugt kan eksempelvis være en lækker snack. Men hvis du er ny i forhold til at spise frugt, kan det hurtigt være noget af en frugtjungle at finde rundt i. For frugt handler nemlig om meget mere end blot at bide i et surt æble. I de følgende to afsnit af denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan bruge frugt i din madlavning.

Frugt på arbejdspladsen

Det kan selvfølgelig være svært at tilberede frugt, som du får stillet til rådighed gennem arbejdspladsen. Det kan eksempelvis være, at du har frugtorndinger erhverv og Frugtordning til virksomheder – FrugtKurve og Frugtkasse til virksomheden. I så fald kan du vælge den slags frugt, som du synes smager bedst. Hvis du selv har en virksomhed, som du godt kunne tænke dig mere frugt på, kan du bestille på følgende link: Frugtordning og levering af frugt til virksomheder. Frugtordninger til arbejdspladsen – nemt og billigt.

Morgenmad og dessert

Ovenstående to måltider er formentlig de måltider, hvor det er lettest at få mere frugt ind. Du kan dog også sagtens få frugt ind i din aftensmad. Det kunne eksempelvis være gennem en lækker, asiatisk mangosalat. Du kunne også prøve med blåbær eller jordbær i din næste sommersalat. I forhold til morgenmaden, kan du selvfølgelig lave den helt klassiske, hvor du skærer en masse frisk frugt, og kommer oven på havregryn. Du kan dog også lave en lækker smoothie med din yndlingsfrugt. I forhold til dessert findes der en masse bagværk, som du kan eksperimentere med at komme frugt i. Her er det næsten kun fantasien, der sætter grænser. Du kunne også eksperimentere med at stege frugt. Her er det dog en fordel, hvis du lige læser lidt op på det, inden du kaster dig ud i det.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR