Sådan holder du dig i form hen over vinteren

Dette indhold er sponsoreret.

 

Det kan være, at du bedst kan lide at motionere udendørs. Vejret begynder bare at gøre det sværere og sværere at nyde udendørs motion. Det er begyndt at regne, det er blevet koldere, og det bliver tidligt mørkt. Derfor er det ikke altid fedt at skulle udenfor længere. Det betyder også, at du måske får svært ved at holde formen hen over vinteren. Men frygt ej. Vi kommer her med en lille guide til, hvordan du holder formen hen over vinteren, hvor du ikke behøver at skulle gøre det udenfor, og hvor du kan gøre det meste hjemmefra.

 

Brug youtube videoer

Jeg du læste rigtigt. Gør brug af youtube videoer. Der findes mange rigtig gode gratis videoer, som viser dig simple og gode træningsprogrammer, du kan lave hjemme i stuen. Det eneste du skal bruge er det bedste smart tv, en yogamåtte og dig selv. Du kan selv bestemme mængden. Hvis du har nok energi, tager du bare en video mere og hvis ikke, så slukker du bare for tv’et. 

En måde du kan gøre dette endnu sjovere på er ved at gøre det sammen med andre. Du bor måske ikke med andre, som har lyst til at deltage. Det kan dog være, at du har nogle venner eller kolleger, som gerne vil. Det i så kan gøre er at lave et videoopkald til hinanden på for eksempel zoom. Så sætter i den samme video på fjernsynet, og så er det ellers bare at følges af. Det er en fin måde, hvis man gerne vil motionere sammen med nogen. Og det kan give den fællesskabsfølelse, man havde tidligere.

 

Vær kreativ

Brug de forskellige ting, du har i hjemmet. Du har sikker mange ting, som vejer meget forskelligt. Find derfor noget du kan bruge som håndvægte osv. Det handler om at være kreativ, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Det kan for eksempel være, at håndvægten kan være en spand med nogle liter mælk i, eller at barbells skal være en pose mel. Det vil helt sikker også se sjovt ud for de andre i hjemmet.

 

Til dig der har meget plads

Hvis du har meget plads. For eksempel i garagen og samtidig har lidt ekstra penge, så lav et lille hjemme gym. Det kan være, at du kan finde nogle aflagte maskiner online til en god pris. Det kan være løbemaskiner, romaskiner, bænke osv. 

 

Vi håber, at du kan bruge den lille guide til at blive inspireret til, hvordan du kan holde formen hen over vinteren.

 

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR