Ribbe til væg

De fleste af os holder af at røre os, få noget motion og styrketræne på forskellige niveauer. Men hvordan får du lige den effektive træning med ind i dit hjem, når du ikke lige har mulighed for at komme forbi det lokale fitnesscenter?

Der findes mange forskellige redskaber til hjemmetræning, men en ribbe til væg kan være en oplagt mulighed for at lave forskellige gode øvelser derhjemme.

En vægribbe er i sin enkelthed en ramme bestående af adskillige tværgående ribber, som du kan kravle op og ned ad, hænge dig i og lave forskellige fysiske øvelser fra. Den monteres direkte på væggen og sidder derfor godt og sikkert fast.


Ribbevæg fra Abilica

ribbe til væg
Ribben kan købes her

Denne ribbevæg er norsk produceret og er lavet i solidt og hårdt egetræ, som både sikrer god stabilitet samt lang levetid.

Vægribben har ovale ribber eller greb, som gør det ekstra komfortabelt at træne eller lege i ribben for alle, som bruger den.

Størrelsen på ribben er 70 cm i bredden samt 230 cm i højden – sørg derfor for at undersøge højden til loftet i det rum, du overvejer at montere ribben i.

Den allerøverste ribbe rager en anelse længere ud fra væggen end de øvrige. Dette lille tiltag gør det muligt for dig at hænge mere behageligt i armene fra den øverste ribbe. Herfra kan du så laver diverse træningsøvelser til at træne arme, mave, lænd og lignende.

Ribben kan købes hos Abilicaonline.dk, hvor du også får medfølgende skruer, du kan bruge til at montere ribben sikkert og stabilt i væggen.


Det kan familien bruge ribben til

En ribbe kan bruges til mange ting, og hvis i er en hel familie i husstanden, så kan både børn og voksne få glæde af det nye redskab.

En ribbe er først og fremmest oplagt til at træne på, da du kan træne forskellige muskelgrupper alt efter behov og evner.

Du kan blandt meget andet lave følgende træningsøvelser på en vægribbe:

  • Hæng i armene i øverste ribbe med fronten mod væggen. Hiv nu dig selv op og ned i ribben, så du bl.a. træner ryg, vinge og biceps
  • Du kan også hænge i armene i øverste ribbe, denne gang med ryggen mod væggen. Hold nu overkroppen stille, mens du løfter benene op og ned foran dig, enten bukkede eller strakte. Dette er en super god øvelse for de nederste mavemuskler og din core
  • Du kan også fæstne træningselastikker eller reb til din ribbe, og derefter stå på gulvet og lave diverse øvelser, hvor du hiver eller presser elastikken ud fra ribben, afhængig af om du står med ryg eller front mod væggen

Det er dog ikke kun voksne, der kan få noget ud af ribben. Også børn kan få mange gode stunder ud af en ribbe på værelset, da ribben både indbyder til leg og motion.

Særligt i det kolde vinterhalvår, hvor ungerne ikke er ude at brænde krudt af på samme måde som i sommerhalvåret, da kan en ribbe være rigtig god til fysisk aktivitet indenfor.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR