Rejsepude

En rejsepude kan gøre turen langt lettere og mere behagelig og egner sig især til dig, der rejser ofte eller rejser langt.

I denne guide har vi samlet en række gode bud på en rejsehovedpude, nakkepude eller samlet rejsesæt til dig, der sætter komfort øverst på prioriteringslisten, når du er på farten.

 


TEMPUR rejsepude

TEMPUR rejsepude

Første pude på listen er denne TEMPUR rejsepude i lækkert design og høj kvalitet. TEMPUR er kendt for deres ergonomiske puder og dyner, og deres bud på en rejsehovedpude holder den høje standard. Rejsehovedpuden er halvt så bred som den oprindelige TEMPUR Original hovedpude men giver samme bløde komfort. Betrækket er lavet i behageligt velour.

Kan købes her

Memory Foam luksus rejsehovedpude

Memory Foam luksus rejsehovedpude

Vi kommer lidt ned i prislejet, hvor vi finder denne effektive rejsehovedpude i memory foam. Memory skummet sikrer, at puden tilpasser sig din hovedform og vægt, hvormed du opnår endnu højere komfort under rejsen. Du kan let tage betrækket af og vaske det efter behov.

Kan købes her

TEMPUR nakkepude

TEMPUR nakkepude

TEMPUR har også udviklet en nakkepude-version af deres velourpolstrerede rejsehovedpude. Puden omslutter hele nakken og giver dig mulighed for at læne hovedet bagud eller til en af siderne ned over skulderen afhængig af dit behov. Det forøger dine variationsmuligheder og kan dermed give en bedre søvn og hvile.

Kan købes her

TEMPUR rejsesæt

TEMPUR rejsesæt

Vi er nu nået til den dyreste model på listen over rejsepuder – men her får du til gengæld også fingrene i et komplet rejsesæt fra TEMPUR. Rejsesættet indeholder rejse- og transportvenlige versioner af den eftertragtede TEMPUR hovedpude og TEMPUR madras. Sættet er et komplet sovesystem, som består af puden og topmadrassen, begge i velourbetræk og med samme høje komfort og støtte, som du kender fra TEMPUR. Der medfølger en praktisk transporttaske, som du let og hurtigt kan pakke både pude og madras ned i undervejs på rejsen.

Kan købes her

Multi use nakkepude

Multi use nakkepude

Sidste bud på listen er denne smarte multi use nakkepude, som egner sig godt til enhver rejsende, der har behov for hurtig og nem sovekomfort i siddende position. Multi use nakkepuden har et spænde foran, så du kan spænde den fast om halsen og dermed holde den støttende pude mere på plads i en U-form for øget komfort.

Kan købes her


Fordele ved en rejsepude

En rejsehovedpude byder først og fremmest på øget komfort under turen. Når du sidder i flyet eller i bilen, så kan det blive anstrengende at holde hovedet ret op, og det er ikke altid lige til at kunne komme til at hvile det ordentligt til en af siderne.

Med en rejsehovedpude eller nakkepude kan du nemt og hurtigt skabe en fin lille soveplads for dig selv, hvor du kan få hvilet ud.

En anden fordel ved rejsehovedpuden er, at den er nem at transportere med rundt. Nogle modeller kan endda pakkes yderligere ned, så volumen komprimeres betragteligt.

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne, at de fleste rejsehovedpuder er ganske billige og små investeringer, som vil resultere i mere komfort og en følelse af at være veludhvilet, hver gang du rejser.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR