Reebok løbebånd – Titanium serien er den bedste!

Reebok er et af de mest populære sportsbrands, og når det kommer til træningsmaskiner, er de også helt med fremme. Reebok har længe produceret løbebånd af høj kvalitet – her har især Titanium serien fået stor ros af både eksperter og forbrugere, hvorfor vi vil gå i dybden med Titanium løbebåndene her på siden.

Reeboks løbebånd egner sig til alle; både hobbymotionister og professionelle atleter kan nemlig få god nytte af deres modeller. Det skyldes, at båndene har utroligt mange indstillinger og kan tilpasses til enhver person. Samtidig er de mere holdbare end de fleste andre løbebånd på markedet. Dermed er et Titanium løbebånd fra Reebok en langtidsinvestering, der betaler sig – for det er absolut nogle af de bedste treadmills på markedet.

Herunder ser vi på 7 forskellige løbebånd fra Reebok. I bunden af artiklen finder du en begynderguide til at komme i form med løbetræning.

Titan Treadmill ST590

TITAN TREADMILL ST590ST590 er et af de mest prisvenlige løbebånd i denne serie og derfor et foretrukket valg blandt mange. Det lever dog stadig op til den tårnhøje kvalitet, som Titanium serien almindeligvis står for. Løbebåndet har nemlig en hastighed på op til 20 km/t og en kraftig motor, som ved vedvarende belastning kan kan yde 2 HK. Med 15 incline niveauer og stigning på op til 15% er der god mulighed for at udfordre sig selv.

ST590 har i øvrigt også integreret ur, MP3-afspiller og pulsmåler. 

Læs mere om løbebåndet og se prisen hos Billig-Fitness.dk


Titan Treadmill ST650

TITAN TREADMILL ST650En lidt mere professionel – men også dyrere – model finder vi i ST650. Den har 2,5 HK, hvilket er en forbedring, også har den 16 incline niveauer frem for ST590s 15. Det er et virkelig godt løbebånd til de mere seriøse motionister. Det har nemlig 24 præinstallerede programmer, således det altid er let at komme ind i en træningsrutine. Der er naturligvis også mulighed for at lave et program manuelt.

Dette løbebånd kan udfordre enhver og dets simple system gør det brugervenligt for alle. Dermed kan du fokusere fuldt ud på træningen og ikke spekulere så meget over det tekniske.

Læs mere om løbebåndet og se prisen hos Billig-Fitness.dk


Reebok ZR8 Løbebånd

REEBOK ZR8 LØBEBÅNDZR8 er et andet ultra smart løbebånd, som dog skiller sig en smule ud fra de første to. Hastigheden går “kun” op til 16 km/t og med 12 incline niveauer halter det også en smule efter her.

Til gengæld er det langt lettere at have stående i hjemmet. Det skyldes, at løbebåndet kan foldes sammen og dermed hurtigt gemmes væk. Det er altså perfekt til motionister, som lider af pladsmangel i boligen. Desuden er 16 km/t mere end hvad de fleste nogensinde får brug for. Dermed lever ZR8 altså helt og holdent op til alle de forventninger, som en almindelig motionist nu engang måtte have.

Læs mere om løbebåndet og se prisen hos Billig-Fitness.dk


Reebok Treadmill One GT40S

REEBOK TREADMILL ONE GT40SDette løbebånd er et stærkt valg som følge af dets smarte computer med LCD-skærm. Her finder du mange forskellige programmer og kan få en oversigt over blandt andet tid, distance og kalorier. Bevares, de fleste Reebok løbebånd har en smart computer inkluderet, men det virker til, at de er gået et skridt ekstra med GT40S.

Samtidig er løbebåndet utroligt funktionelt og har en ganske stærk motor. Du kan løbe op til 16 km/t og med en solid løbeflade bliver chancen for skader kraftigt minimeret. Alt i alt et bundsolidt valg, hvis du søger et fint all-round løbebånd med en god computer.

Læs mere om løbebåndet og se prisen hos Billig-Fitness.dk


Reebok GT50

REEBOK GT50 LØBEBÅNDEndnu et løbebånd med fokus på computer finder vi her. GT50 har 24 forudindstillede programmer, men giver dig samtidig mulighed for at opbygge et program rent manuelt. Computeren viser igen tid, distance og kalorier, hvorfor der ikke er noget at klage over her.

Med en motor på 2,25 HK og en tophastighed på 18 km/t ligger GT50 sig perfekt ind imellem de mange andre løbebånd, der som udgangspunkt har enten 2 eller 2,5 HK og en tophastighed på enten 15 eller 20. Denne treadmill er altså et oplagt valg til alle jer motionister, der tager træningen ganske seriøst, men som heller ikke har brug for den allerstørste motor på markedet. GT50 tilbyder nemlig den perfekte balance.

Læs mere om løbebåndet og se prisen hos Billig-Fitness.dk


Reebok Titanium TT 1.0

REEBOK TITANIUM TT 1.0 LØBEBÅNDEndnu et stærkt løbebånd finder vi her. På specifikationerne minder det faktisk meget om det foregående, men det betyder dog ikke, at det er helt magen til.

Titanium TT 1.0 er yderst avanceret med både 5” LCD skærm, 3W højttaler, USB oplader og et solidt 3-delt stødabsorberingssystem. Løbefladen er af høj klasse, og med en hastighed på op til 18 km/t kommer du heller ikke til at mangle noget her. Hvis du er vild med teknologi, vil du sætte pris på Titanium TT 1.0!

Læs mere om løbebåndet og se prisen hos Billig-Fitness.dk


Reebok Treadmill GT60

REEBOK TREADMILL GT60Et af de dyreste (men også bedste) løbebånd finder vi her. GT60 har hele 34 forudindstillede programmer, hvorfor enhver person kan bruge det – både hobbymotionister og dybt seriøse atleter.

GT60 kan nå op til en stigningsprocent på 15% og har niveauer af 1%, som du selv kan stille på. Tophastigheden er hele 20 km/t, hvilket er svært at overgå. Højttaleren er en smule kraftigere end i de fleste andre løbebånd og computeren er helt i top. Det perfekte valg, hvis du har mod på at investere i et af markedets bedste løbebånd.

Læs mere om løbebåndet og se prisen hos Billig-Fitness.dk


Sådan kommer du i form med et løbebånd

Et løbebånd giver dig muligheden for at komme i bedre form – men det er altid smart at have et træningsprogram klar, således du kan måle din fremgang og ikke mindst træne på den mest optimale måde.

Det gode ved et løbebånd er, at du kan bruge det hele året rundt. Om vinteren og i det sene efterår kan det godt være svært at komme ud på landevejen iført løbeskoene, men med et løbebånd er det yderst svært at komme med undskyldninger. Her er vejr og vind nemlig ingen reel faktor, og derfor har du mulighed for at træne dig op til den bedst mulige form hele året rundt.

reebok løbebånd
Kom i form med et Reebok løbebånd!

Hvis du vil forbedre din kondition, skal du naturligvis benytte løbebåndet ofte. Dog heller ikke så meget, at du overtræner. Måske har du allerede et program, som du følger, og i så fald behøver du ingen tips herfra. Men hvis du er begynder og først nu skal til at starte med træningen på løbebåndet, kan du måske godt bruge nogle hurtige råd herfra.

Vi anbefaler, at du starter nogenlunde stille ud (selvom det kan være svært at lade båndet stå!) og langsomt forbedrer din præstation. På den måde undgår du at køre træt i det. Start ud med at løbe 20-30 minutter 2-3 gange om ugen. Efter du så småt har vænnet dig til dit løbebånd, kan du løbe i længere tid, hver gang du træner. Og hvis du virkelig er seriøs omkring det at komme i form, kan du tilføje flere træningspas i løbet af ugen. Dygtige atleter kan løbetræne hele 6 dage om ugen og nøjes med en enkelt hviledag – måske er det heller ikke helt usandsynligt for dig, så længe du holder træningen kørende og konstant forbedrer dig.

Uanset hvad kan man virkelig komme i god form med et løbebånd. Reeboks Titanium serie er som bekendt fantastisk, så hvis du har overvejet at investere i et hjælpemiddel til konditionstræningen, er et løbebånd fra denne serie bestemt værd at overveje!

Tip: Fitness-blog.dkPå kan du sammenligne priser på nogle af de bedste løbebånd

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR