RAAW in a jar

RAAW in a jar er netop lanceret i Danmark – og det fejrer vi med en stor guide til den super-populære hudplejeserie.

100% rene produkter

En af grundene til, at RAAW in a jar er blevet så populær en hudplejeserie som den er, skyldes i høj grad, at der er tale om 100% rene produkter uden spor af kemi. Brandet har et massivt fokus på at skabe økologiske og naturlige hudplejeprodukter. Især ansigtsolierne bliver hyppigt brugt af nogle af de største kendisser og stjerner verden over, hvilket alt andet lige betyder en kompromisløs kvalitet.

Pernille Teisbæk skamroser RAAW in a jar

Den tidligere modeblogger og nu Fashion Director for The You Way har været ude og rose RAAW in a jar-produkterne til skyerne. Og når en person som Pernille Teisbæk roser et naturligt hudplejeprodukt, så kan du trygt bruge produkterne på egen hud og krop. Du kan i øvrigt læse mere om Pernille Teisbæk på hendes hjemmeside her: www.pernilleteisbaek.com.


naturlig hudpleje raaw in a jarHudplejeserien kan købes hos AndPants.com

Er du interesseret i at vide mere om RAAW in a jar og de naturlige produkter – eller har du måske allerede besluttet dig for at købe? Hvis ja, så kan du læse mere OG købe produkterne hos forhandleren AndPants.com.

Brug koden spar5ekstra og få 5% rabat på din første ordre!

Køb RAAW in a jar her


The French Seaweed Collection

Brandet har netop lanceret en ny produktserie, der tager afsæt i Frankrigs kyst. The French Seaweed Collection er nemlig lavet af havtang og en række forskellige mineraler, antioxidanter og enzymer. Alt sammen noget som stammer fra havet ud for den franske kyst.

Derfor er The French Seaweed Collection noget for dig:

  • Fugtgivende
  • Anti-aging
  • Nærende
  • Fri for parabener, phtalater, sulfater og lignende
  • 100% naturlig hudpleje

Rosehip Facial Oil

Rosehip Facial Oil 60 mlRosehip Facial Oil er en kombineret serum og ansigtsolie. Den er hurtig til at absorbere i huden. Derudover er den fyldt med sunde antioxidanter. Vitamin A og Omega-3 udgør en naturlig del af olien. Du finder også Kukui og regenererende palisander træ. Det er en god ide at bruge ansigtsolien mod eksem og mørke pletter fra solbrændt hud.

Hudtype: Denne ansigtsolie kan bruges af alle hudtyper. Dog er den især egnet til tør hud.

Anvendelse: Rosehip skal anvendes på renset hud. Tag et par dråber og masser dem blidt på huden morgen og aften. Olien skal absorberes af huden i små 10 minutter, før du påfører make-up.

Pris: Set til 560 kr. hos AndPants.com


Algae Hand & Body Wash

Algae Hand & Body Wash 475 mlAlgae Hand & Body Wash er en meget velduftende sæbe fra RAAW in a jar. Ud over at dufte fortrinligt, så er sæben også uhyre dejlig at bruge. Sæben består bl.a. af små vulkanske pimpsten, der er med til at sætte gang i blodcirkulationen. Derudover modvirker stenene tør hud og bidrager til en smule eksfolierende effekt. Et bad med denne sæbe er lig med en silkeblød hud. Sæben er i øvrigt 100% naturlig.

Anvendelse: Sæben skal masseres ind på våd hud, hvorefter huden skylles grundigt efter. Slut af med at duppe huden tør med et rent håndklæde.

Pris: Set til 300 kr. hos AndPants.com


Algae Hand & Body Lotion

Algae Hand & Body Lotion 240 mlDenne Hand & Body Lotion fra RAAW in a jar er yderst lækker og fugtgivende. Den indeholder bl.a. økologisk havtang og vitamin A og E. Disse vitaminer er i øvrigt med til at beskytte huden mod miljøskader. Algae Hand & Body Lotion indeholder også røde alger. Den helt store fordel ved røde alger er, at de er med til at forbedre hudens struktur. Cremen har en let duft af geranium, patchouli og ylang ylang (som bl.a. bruges i forbindelse med saunagus).

Anvendelse: Brug fingerspidserne, når du påfører cremen på huden. Masser i cirkulære bevægelser for bedst effekt.

Pris: Set til 300 kr. hos AndPants.com


Plankton Enzyme Creme

Plankton Enzyme Facecreme 50mlPlankton Enzyme Creme er en økologisk ansigtscreme lavet af RAAW in a jar. En af de helt store fordele ved denne creme er, at den er uhyre nærende. Den består af havekstrater og plankton, hvilket bidrager til en opstramning af huden. Ved at bruge denne creme får du et strammere og fastere look. Ansigtscellernes metabolisme får et kraftigt boost, når du bruger Plankton Enzyme Creme.

Anvendelse: Brug morgen og aften. Undgå at påføre for tæt på øjnene.

Pris: Set til 680 kr. hos AndPants.com


Laminaria Eye Cream

Laminaria Eye Cream 15 mlRAAW in a jar har også lavet en øjencreme – nemlig Laminaria Eye Cream. Denne øjencreme er 100% økologiske og består bl.a. af et alge-ekstrakt. Ekstratet bidrager til en fyldigere hud og en mindskning af rynker og render under øjnene. Laminaria Eye Cream er i øvrigt en del af The French Seaweed Collection, hvilket betyder, at den også indeholder havtang høstet ved den franske kyst. Havtanget er med til at give øjencreme en koncentration af mineraler, enzymer og antioxidanter, hvilket har en anti-aging effekt.

Anvendelse: Øjencremen duppes forsigtigt på området omkring øjnene morgen og aften.

Pris: Set til 570 kr. hos AndPants.com


Blue Beauty Drops

Blue Beauty Drops 60 MLBlue Beauty Drops er en kombineret fugtighedscreme og serum. Ansigtsolien er fyltd med antioxidanter og vitaminer, der har en anti-aging effekt på huden samtidig med, at olien er beroligende. Olien består af azulen, som udledes af kamilleblomsten.

Hudtype: Egnet til alle hudtyper. Dog er den især god til uren og olieret hud.

Anvendelse: Rens huden og påfør to dråber Blue Beauty Drops morgen og aften. Lad olien sidde i små 10 minutter, hvorefter du kan påføre din make-up.

Pris: Set til 570 kr. hos AndPants.com


Sådan startede RAAW in a jar

Stifteren af RAAW in a jar, Trice Christiansen, oplevede en morgen, at hendes ansigt så skadet og meget usund ud på trods af, at hun levede et sundt og organisk liv, hvor hun passede godt på sig selv og sin krop. Hun fandt ud af, at hendes daværende skønhedsprodukter var skyld i det udslæt hun vågnede op med. Og der var altså tale om skønhedsprodukter fra high-end brands.

Udslættet i ansigtet var startskuddet til RAAW in a jar. Trice Christiansen besluttede sig nemlig for, at hun aldrig mere ville udsætte hendes hud for produkter med usunde kemikalier i. I hendes søgen efter 100% naturlige skønhedsprodukter blev hun slemt skuffet – hun kunne nemlig ikke finde nogen. Derfor besluttede hun sig for at lave sine egne og økologiske produkter. Hun begynde at studere naturlæge- og urtemedicin herunder planter og urters helbredende egenskaber – som især praktiseres i Kina og andre østlige kulturer.

Efter en tid med research udviklede hun hendes første produkt ”Miracle Oil”. Siden da har hendes naturlige hudplejeserie oplevet stor succes og ikke mindst fået ros fra anerkendte personligheder herunder modeller, skuespillere og lignende.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR