PurePharma

PurePharma er et dansk firma, som siden 2009 har specialiseret sig i at udvikle få, men meget effektive produkter inden for kosttilskud. Særlig kendt er deres fiskeoliekapsler, som du også finder info om her på siden.

PurePharma blev stiftet i Danmark i 2009 – nærmere bestemt i København. Alle PurePharmas produkter er udviklet og fremstillet med tonsvis af solid forskning og dokumentation i bagagen. Dette betyder, at du altid er sikret kosttilskud i højeste kvalitet, når du vælger PurePharma.

Nedenstående produkter kan alle købes hos Helsebixen.dk

Dette er også den direkte årsag til, at adskillige topatleter og professionelle sportsudøvere dagligt indtager PurePharma kosttilskud – bl.a. inden for roning, svømning og crossfit.

I denne guide kan du læse mere om fordelene ved PurePharma, hvorefter du finder uddybende informationer om 4 af firmaets mest populære kosttilskud.

Fordele ved PurePharma

Der er en række klare fordele ved at anvende PurePharma kosttilskud frem for andre brands – dem kan du læse mere om lige herunder:

 • Fokus på produktet – PurePharma har ikke en særlig stor produktportefølje. Dette skyldes og betyder imidlertid, at de fokuserer ekstra meget på at udvikle de allerbedste, sundeste og mest effektive produkter på markedet.
 • Kvalitetstestet – Alle PurePharmas produkter bliver løbende kvalitetstestet. Bl.a. har deres populære fiskeolie, som du også finder længere på siden, fået 5/5 stjerner i IFOS (den Internationale Fiskeolie Standard).
 • Styrker kroppen – Alle produkterne fra PurePharma er udviklet med henblik på at styrke din krops, dens balance og ikke mindst dit immunforsvar. På listen herunder finder du således kosttilskud med essentielle næringsstoffer såsom magnesium, D-vitaminer og Omega-3 fedtsyrer.

Vi kaster os direkte ud i listen over PurePharmas produkter, som begynder med de effektive Magnesium M3-kapsler:

PurePharma Magnesium M3

Purepharma Magnesium M3Første PurePharma produkt på listen er disse Magnesium M3-kapsler. PurePharma Magnesium M3 er et nærende kosttilskud, som giver din krop den nødvendige mængde magnesium, zink og vitamin B6.

Magnesium M3 er udviklet med særlig fokus på at modvirke træthed og udmattelse. Derudover medvirker kapslerne til at styrke din krops energistofskifte samt til at give dit nervesystem en normaliseret funktion.

Kort fortalt kan du med fordel anvende PurePharma Magnesium M3, hvis du lider af træthed, eller hvis du generelt føler mangel på energi i løbet af dagen.

Kapslerne er produceret under løbende opsyn, og som alle øvrige PurePharma produkter er de GMP-certificeret. Dette forsikrer dig om, at produktet er fremstille under gældende EU-krav og Lægemiddelstyrelsens inspektioner.

Dosering: Du kan indtage 3 kapsler dagligt – glasset indeholder 120 kapsler (40 dage).

Hver PurePharma Magnesium M3 kapsel indeholder følgende:

 • 300 mg magnesium
 • 11 mg vitamin B6
 • 15 mg zink
 • 300 mg æblesyre

Du får gratis fragt, når du handler dine PurePharma Magnesium M3 hos Helsebixen.dk.

PurePharma Synbiotics SB3

PurePharma Synbiotics SB3Vi bevæger os videre på listen, hvor vi finder disse PurePharma Synbiotics SB3 sticks. Synbiotics SB3 sticks er det sundt og nærende kosttilskud, du kan anvende dagligt. Med de naturlige og sunde sticks får du den nødvendige mængde fibre, vitamin C samt mælkesyrebakterier, som er med til at give din krop og mave balance.

De effektive sticks indeholder hver især intet mindre end 13 milliarder mælkesyrebakterier, som alle kommer fra de veldokumenterede bakteriestammer PPC og BB-12®. Der er med andre ord tale om et sundt og nærende kosttilskud, der har forskningen og videnskabens vægt bag sig.

Når du anvende dine sticks, kan du med fordel blande indholdet op i ca. 100 ml væske – det kan f.eks. være juice, vand eller sund saft. Hvis du helst vil indtage din Synbiotics SB3 sticks uden væske, kan du også indtage indholdet for sig selv.

Dosering: Du kan indtage 1 stick dagligt sammen med et måltid – pakken indeholder 30 sticks (30 dage).

Hver PurePharma Synbiotics SB3 stick indeholder følgende:

 • 3,5 mia bifidobacterium BB12®
 • 9,5 mia lactobacillus fermentum®
 • 2,9 g frukto-oligosakkarider
 • 1,1 g inulin
 • 45 mg pektin
 • 200 mg vitamin C
 • Naturlige tranebærsmag

Du får gratis fragt, når du handler dine PurePharma Synbiotics SB3 hos Helsebixen.dk.

PurePharma Omega-3 O3

PurePharma Omega-3 O3PurePharma har også udviklet og produceret deres eget bud på kvalitetsrige Omega-3 kapsler. Fiskeolien i disse PurePharma Omega-3 O3 kapsler kommer fra helt små fisk, som er blevet destilleret hele to gange, så du er sikret ingen spor af tungmetaller, dioxiner eller PCB i kapslerne.

Omega-3 fedtsyrerne i fiskeolien er med til at styrke kroppens resistens over for bl.a. hjertesygdomme, leddegigt, og derudover er kapslerne med til at reducere inflammation, risiko for blodpropper og meget mere.

PurePharma Omega-3 O3 fiskeoliekapsler har en farmaceutisk kvalitet, og de er testet af det uafhængige IFOS-laboratorium, som har givet kapslerne et certifikat med 5/5 stjerner. Dette er din sikkerhed for et sundt og sikkert produkt, som lever op til de strenge krav til kvalitet.

Kapslerne har desuden en behagelig og frisk smag af naturlig citron, og det mørke ydrelag er med til at holde kapslernes indhold friskt, da det beskytter mod sollys.

Dosering: Du kan indtage 3 kapsler dagligt sammen med et måltid – glasset indeholder 120 kapsler (40 dage).

Hver PurePharma Omega-3 O3 kapsel indeholder følgende:

 • 74% Omega-3 fedtsyrer (5:2 EPA:DHA)
 • Fiskeolie
 • Gelatine
 • Konsistensmiddel
 • Farvestof
 • Aroma
 • Antioxidant

Du får gratis fragt, når du handler dine PurePharma Omega-3 O3 hos Helsebixen.dk.

PurePharma Vitamin D3 med Kokosolie

PurePharma Vitamin D3 med KokosolieVi runder vores liste over PurePharma kosttilskud af med disse Vitamin D3 kapsler med kokosolie. D-vitamin bliver optaget i kroppen ved hjælp af fedtstof, hvorfor man typisk ser D-vitamin kosttilskud med olivenolie.

PurePharma har dog valgt at tage tilskuddet op på et højere niveau, hvor de har erstattet den konventionelle olivenolie med kokosolie, som også lader din krop optage D-vitaminerne – men meget hurtigere og mere komplet end andre fedtstoffer.

Med PurePharma Vitamin D3 kan du dagligt forbedre og styrke dit immunforsvar samt vedligeholde dine knogler og tænder. Derudover sørger D-vitaminerne i kapslerne for at balancere din krop og give en normaliseret muskelfunktion.

Kapslerne og deres indhold er både IFIT- og GMP-certificeret, hvormed du er garanteret et D-vitamin produkt af højeste kvalitet.

Dosering: Du kan indtage 1 kapsel dagligt sammen med et fedtholdigt måltid – glasset indeholder 120 kapsler (120 dage).

Hver PurePharma Vitamin D3 kapsel indeholder følgende:

 • 62,5 mcg kokos
 • Kokosolie
 • Gelatine
 • Konsistensmiddel
 • Vitamin
 • Farvestof

Du får gratis fragt, når du handler dine PurePharma Vitamin D3 hos Helsebixen.dk.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR