Proteinella fra Bodylab – Læs vores anmeldelse

Har du hørt om Proteinella fra Bodylab? Det er et fremragende kosttilskud som for tiden møder stor medgang blandt træningsentusiaster i Danmark. Proteinella er en god kilde til protein, og det kan let kombineres med diverse madvarer. Vi kommer her med en beskrivelse af produktet samt en konkret anmeldelse.

Der er stor tilfredshed blandt brugere af Proteinella (anmeldelser fra Bodylab.dk)
Der er stor tilfredshed blandt brugere af Proteinella (anmeldelser fra Bodylab.dk)

Bodylab beskriver selv deres Proteinella som et helt unikt smørepålægsprodukt – og det er svært at erklære sig uenig i. Proteinella har nemlig samme funktion som eksempelvis Nutella – det kan hurtigt smøres ovenpå brød og lignende, alt imens det tilføjer en lækker smag. Det gode ved Proteinella er dog, at det er et lidt sundere alternativ end de fleste almindelige varianter af smørepålæg. Som navnet antyder, indeholder produktet nemlig en betragtelig mængde protein, hvilket er yderst fordelagtigt, når du træner og lever en aktiv livsstil. Protein er ultra vigtigt, når det kommer til vækst og opretholdelse af muskler, hvorfor du gerne skal nå op på en vis mængde hver dag. Med et produkt som Proteinella bliver opgaven lidt lettere.

Proteinella indeholder nemlig mere end 20% protein. Kilden kommer primært fra valleprotein isolat. Derudover er det værd at nævne, at Proteinella ikke er tilsat ekstra sukker – der er dog en naturlig mængde, da tilskuddet er fremstillet af belgisk chokolade og ristede hasselnødder, hvilket desuden er de ting, der giver pålægget dets gode smag.

Du finder to forskellige smagsvarianter – nærmere bestemt “Smooth & Creamy” samt “Super Crunch”. Begge varianter er populære, hvorfor du bør vælge din foretrukne type af Proteinella ud fra egen præference. En god idé kunne eventuelt være at prøve begge smagsvarianter af for at finde ud af, hvad der passer dig bedst.

På grund af den relativt høje mængde protein er det nemt at gøre ethvert måltid lidt mere rig på næring. At der kommer en god smag med i købet er blot et ekstra plus, som mange købere sætter pris på.

Anmeldelse af Proteinella fra Bodylab

For at give vores læsere det bedst mulige overblik på produktet, har vi her hos Fitto selv valgt at teste Proteinella igennem – og det har resulteret i denne anmeldelse.

Det første, som vi så nærmere på, var naturligvis næringsindholdet og nærmere bestemt proteinindholdet. Med omkring 21% er der ikke ret meget at klage over her: Det er nemlig et godt stykke mere end de fleste almindelige fødevarer. Da kilden er valleprotein isolat, er der heller ikke ret meget at klage over her. Med andre ord er Proteinella et fint valg, hvis du har brug for et lille proteinboost til et par af dine daglige måltider.

Smagsmæssigt var vi også nysgerrige, for det er altid nemt at være skeptisk, når der kommer et nyt produkt på markedet. Men her blev vi faktisk overraskede, da smagen var rigtig god – endda ved begge varianter. Smagen af hasselnødder er fremtrædende, men det gør bestemt ikke noget. Chokoladesmagen er ikke helt på samme niveau som eksempelvis Nutella, men det er tæt på. Og eftersom Proteinella er et langt sundere produkt med et højt proteinindhold, kan vi overordnet set konkludere, at det stærkt kan anbefales. I hvert fald til enhver, som tager træning og ernæring seriøst.

Proteinella kan købes hos Bodylab her!

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR