Pletpuder til boksning og MMA

Hvis du er seriøs med din MMA og-/eller boksetræning, kan det være en god idé at se lidt nærmere på pletpuder. Der er mange træningsmæssige fordele ved at bruge pletpuder som du kan læse mere om herunder. Derudover løfter vi sløret for, hvor de bedste priser på pletpuder til boksning og MMA kan findes.

Med pletpuder kan du hurtigt rykke træningen op i et højere niveau. Hvis du træner i en klub, har du med stor sandsynlighed allerede adgang til dem, men hvis du også træner med et par kammerater uden for den almindelige træning, kan det være en super smart idé at anskaffe pletpuder, således I bedre kan øve slag og spark. Her følger der en række anbefalinger af nogle gode pletpuder til boksning og MMA.

UFC LONG THAI PADUFC Long Thai Pad kan i realiteten ikke betegnes som en pletpude, men derimod som et træningsskjold, som dog har mange af de samme funktioner – men med langt mere plads at slå eller sparke på. Der er en ganske solid skumpolstring, som let blokerer angreb, mens der på den anden side er to håndtag, som giver giver din træningsmakker muligheden for at holde den oppe.

UFC Long Thai Pad er set til 249 kr. hos forhandleren Fit4fight.dk.

 

RIVAL PLETPUDE RPM10 NAVYRival Pletpude RPM10 Navy er en mere traditionel pletpude. Denne bruges af mange professionelle boksere rundt omkring i verden – primært på grund af dens D30 teknologi, der er ekstremt stødabsorberende. Samtidig er puden let at kontrollere fra den anden side, og med en elastisk rem til håndleddet, er den ganske let at styre, selv når der trænes hårde slag.

Rival Pletpude RPM10 Navy er set til 1.099 kr. hos forhandleren Fit4fight.dk.

 

PHANTOM SPARKEPUDE HIGH PERFORMANCE

Phantom Sparkepude High Performance er primært beregnet til spark, men den kan dog også bruges til slag. Puden har en solid polstring samt 4 håndtag. Den er desuden ekstra polstret på bagsiden, så man så vidt muligt kan undgå skader og andre uheldige situationer. En sparkepude af rigtig høj kvalitet!

Phantom Sparkepude High Performance er set til 899 kr. hos forhandleren Fit4fight.dk.

 

ADIDAS PROFESSIONAL PLETPUDE

Adidas Professional Pletpude er den kendte fabrikant Adidas’ bud på en solid pletpude. Den fungerer rigtigt godt til at modtage slag, og fra trænerens synspunkt er den både let og behagelig at have i hånden sammenlignet med andre pletpuder. Fremragende absorption og holdbarhed!

Adidas Professional Pletpude er set til 749 kr. hos forhandleren Fit4fight.dk.

 

PHANTOM PLETPUDE HIGH PERFORMANCE

Phantom Pletpude High Performance er endnu et eksempel på en solid pletpude – denne gang taler vi dog om en super letvægter, der er rigtig nem at håndtere, men som selvfølgelig stadig kan tage imod et par hårde slag. Den er lavet af premium læder, hvorfor der ikke er nogen som helst tvivl om kvaliteten. Beskyttelsen er helt i top.

Phantom Pletpude High Performance er set til 699 kr. hos forhandleren Fit4fight.dk.

 

JOYA PROLINE COACHING MITTS CURVE, LEATHER

Joya Proline Coaching Mitts Curve Leather må siges at være endnu et godt bud, hvis du leder efter en pletpude af høj kvalitet. I stil med foregående Phantom-model er den lavet af leder og tilbyder både kvalitet, sikkerhed og holdbarhed. Et fornuftigt valg, hvis du vil have endnu bedre styr på dine slag!

Joya Proline Coaching Mitts Curve er set til 699 kr. hos forhandleren Fit4fight.dk.

Hvorfor træne boksning og MMA med pletpuder?

Der findes mange gode grunde til at starte på enten boksning eller MMA. Herunder har vi listet nogle af de mest populære grunde.

Bedre form

Boksning og MMA er en super måde at komme i bedre form på. Du forbedrer din kondition, får mere styrke og lærer desuden kampteknikker, der kan være relevante i visse situationer i den virkelige verden, hvis et nødstilfælde skulle opstå.

En masse nye venner

En anden fordel ved at gå til boksning eller MMA er, at du med stor sandsynlighed får en masse nye venner. Derudover bliver dit netværk udvidet ganske betragteligt, hvilket altid er en klar fordel. Især i dagens Danmark hvor et godt netværk kan betyde rigtig meget i forhold til at få drømmejobbet.

Personlig udvikling

Der er bestemt heller ingen tvivl om, at du med boksning og MMA vil udvikle dig personligt. Disse to sportsgrene stiller nogle meget klare krav til dig som person. Du skal ud over at være fysisk stærk også være uhyre stærk mentalt. Hvis du vil være god til boksning og-/eller MMA, så er det vigtigt, at du kan tage mange slag og derefter rejse dig igen. Det er når du rejser dig igen, at du bliver stærkere!

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR