Padel tennis – sporten hvor alle kan være med

En vigtig del af din sundhed er motion og sport. For nogle er dette en naturlig ting der har været en fast del af hverdagen hele livet. For andre er det noget man lige skal tage sig sammen til, og lidt en sur pligt, og for andre igen er det stort set ikke noget man forholder sig til, man lader bare være.

Padel

Sporten Padel Tennis, også bare kaldet Padel, er en sport der er blevet meget populær de sidste år – og som stadig vokser. Padel er en sport hvor alle kan være med, så uanset hvilken af de førnævnte typer du er, kan du være med her. Sporten giver både motion, bevægelse og socialt samvær. Har du ikke spillet Padel før, og måske slet ikke dyrket sport, skal du ikke holde sig tilbage, alle kan være med her, og man lærer det hurtigt.

Hvorfor Padel?

Der er mange gode bud på en sport du kan kaste dig over. Grunden til vi her sætter fokus på Padel, er at det er forholdsvis skånsomt for kroppen, og man kan køre sit eget tempo og som sagt kan alle være med. Kender du ikke Padel tennis, kan vi anbefale dig at kigge på linket herunder. Her finder du både information om sporten, hvor du kan spille, og hvilket udstyr man kan vælge at investere i, hvis man bliver bidt af sporten – og det er der en vis risiko for.

 

Læs mere her.

 

Kort fortalt spilles Padel på en bane der er afgrænset af glasvægge, som man bruger som bander og spiller op ad. Denne måde at spille på, gør at man ved at placere sig rigtigt på banen, kan undgå at løbe unødigt meget. Man udnytter simpelthen at en lang bold vil ramme bagvæggen, og komme tilbage til en. Ud over det er banen lidt mindre end en tennisbane, og så spiller man 2 mod 2, så man er 2 til at dække banen. Dog skal du nok få pulsen op, der skal løbes og slås til bolden, men du har mange muligheder for selv at variere dit spil og få det til at passe til dit tempo. 

Udstyr

Vil du prøve kræfter med Padel, er det bare at booke tid i den nærmeste Padel hal, de findes over hele landet. Du møder op i sportstøj som fx. shorts og t-shirt, og så et par gode løbesko. Får du smag for det, er der dog lidt udstyr det kan betale sig at investere i, bl.a. et par gode Padel sko. Bolde og bat kan du også gå ud og købe, men stort set alle haller stiller dette til rådighed, så det er ikke et krav for at komme i gang. Du kan læse meget mere om det hele på førnævnte link. God fornøjelse.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR