Olie til skæg

Hvis du har bevæget dig blot en lille smule uden for din dør inden for de sidste par år, har du med garanti bemærket den hastigt voksende popularitet inden for skægvækst. Vi mænd har taget skægget til os som en integreret del af vores stil og udtryk.

Går du en tur på gaden, på arbejdspladsen eller i byen vil du hurtigt se adskillige mænd med skæg – nogle med overskæg, nogle med fipskæg, og selvfølgelig det højaktuelle fuldskæg.

Men sammen med skægtrenden kommer også et ansvar for at pleje dit skæg korrekt. Et skæg kan hurtigt blive usoigneret og ikke mindst uhygiejnisk, hvis det ikke får den rette pleje.

I denne guide kan du derfor læse om en række udvalgte Bedst i Test-produkter inden for skægpleje med særlig fokus på olie til skæg. Derudover kigger vi nærmere på fordelene ved en god og kvalitetsrig skægolie, hvorefter du kan snuppe et par gode råd til skægpleje med på vejen.


Beardsley SkægolieBeardsley Skægolie (118 ml)

Først bud på listen er denne Beardsley skægolie, som kommer i en lille smart sprayflaske.

Beardsley skægolie er skabt med henblik på at mindske irritation ved ny skægvækst samt give blødt og lækkert skæg og hud.

Den er baseret på en ikke-fedtet olie, hvilket gør den ekstra let og lækker at arbejde med.

Beardsley skægolie kan købes hos Made4men.dk


Mr. Natty Frank's Beard Elixir - Skæg Dråber (8 ml)

Mr. Natty Frank’s Beard Elixir – Skæg Dråber

Vi hopper videre til denne Mr. Natty Frank’s Beard Elixir, som består af skægdråber, der påføres håndfladen og smøres ud i skægget og huden.

Den populære Beard Elixir er nem at anvende, og du kan hurtigt påføre et par enkelte dråber olie i dine hænder, smøre det i skægget, og du vil lynhurtigt mærke forskellen i både blødhed og duft.

Mr. Natty Frank’s Beard Elixir skægdråber kan købes hos Made4men.dk


Beardbrand Tree Ranger Skægolie (30ml)Beardbrand Tree Ranger Skægolie

Beardbrand Tree Ranger skægolie består af en række forskellige olier; hhv. mandel-, jojoba-, vindruekerne- og ricinusolie samt æteriske olier.

Den er skabt med fokus på maskulinitet og potent effekt, og du kan let smøre den ud i skægget, hvormed den giver en frisk og skovagtig duft. Samtidig er den ikke fedtet, og den sørger for at blødgøre både skæg og hud.

Beardbrand Tree Ranger skægolie kan købes hos Made4men.dk


Mr. Bear Family Wilderness SkægolieMr. Bear Family Skægolie Wilderness (30 ml)

Næste olie er den effektive og rå Mr. Bear Family Wilderness skægolie, som er lavet af 100% naturlige ingredienser, der arbejder effektivt sammen for at pleje dit skæg og din hud mest optimalt.

Mr. Bear Family Wilderness skægolie sørger for at holde din hud i ro, så du undgår hudirritationer samt tørhed i huden. Derudover giver den dit skæg en frisk og behagelig duft samt en flottere fylde.

Mr. Bear Family Wilderness skægolie kan købes hos Made4men.dk


Mr. Natty Bring Me Sunshine Frank's Beard Elixir - Skæg Dråber (8 ml)

Mr. Natty Bring Me Sunshine Frank’s Beard Elixir – Skæg Dråber

Med det lange og flotte navn sørger Mr. Natty Bring Me Sunshine Frank’s Beard Elixir skægdråber for, at dit skæg forbliver blødt og velduftende hele dagen.

Den er baseret på en klassisk og gammeldags citrusnote, som sikrer en moderne og samtidig retro duft i en blanding af citrus, sort peber og vetiver.

Mr. Natty Bring Me Sunshine Frank’s Beard Elixir skægdråber kan købes hos Made4men.dk


Beardbrand Spiced Citrus SkægolieBeardbrand Spiced Citrus Skægolie (30ml)

Næste skægolie er denne velduftende Beardbrand Spiced Citrus, som er lavet af en velovervejet blanding af jojobaolie, vindruekerneolie, mandelolie og ricinusolie.

De æteriske olier og øvrige ingredienser sikrer, at dit skæg får et friskt og velplejet touch, og samtidig vil det dufte godt af grapefrugt, vanilje og krydderier, der tilsammen skaber en perfekt cocktail.

Beardbrand Spiced Citrus skægolie kan købes hos Made4men.dk


The Bearded Man Cedarwood Beard Oil (10 ml)The Bearded Man Cedarwood Skægolie

Sidste repræsentant på vores liste over gode bud på en olie til skæg er dette pragteksemplar, der går under navnet The Bearded Man Cedarwood. Skægolien er kreeret af en række naturlige ingredienser og æteriske olier, som tilsammen giver dit skæg en behagelig duft af cedertræ og samtidig blødgør skægget hele dagen.

Blandt ingredienserne finder du nøddeolie og hvedekerneolie, der er med til at give dit skæg den velduft, det fortjener i løbet af dagen.

Du anvender olien let og hurtigt ved at massere et par enkelte dråber ud i skægget og i huden, og på den måde opnår du det perfekte resultat og et flot og velduftende skæg med god volumen hele dagen.

The Beard Man Cedarwood skægolie kan købes hos Made4men.dk


Fordele ved en god olie til skæg

Der er mange gode og væsentlige grunde til at vælge en god og nærende olie til dit skæg. Skægget kræver korrekt pleje, og derfor bør du vælge en olie, der lever op til kravene dertil.

En god skægolie giver dig følgende fordele:

 • Giver fugt og næring til både skæg og huden indenunder
 • Giver øget vitalitet til skægget
 • God pleje og beskyttelse mod hverdagens påvirkninger
 • Giver skægget en frisk duft og modvirker lugte fra mad, røg og luftbårne partikler
 • Du opnår en velduft og en god hygiejne, som gør dig og dit skæg mere attraktivt
 • Med den rette skægolie fjerner du samtidig skæl fra skægget

Alle de udvalgte skægolier, som vi har medtaget i listen ovenfor, sørger for både at pleje og blødgøre dit skæg, reducere risikoen for skældannelse, fjerner hudirritationer ved ny skægvækst samt giver dit skæg en flot glans og fylde, der varer hele dagen.

Vi springer direkte videre til vores effektive, korte og præcise miniguide til at pleje dit skæg:

Sådan plejer du dit skæg bedst

For at holde et flot og velsoigneret skæg, er det vigtigt at du plejer det løbende.

Dette kan du gøre ved hjælp af flere forskellige metoder:

 • Brug en passende og god olie til dit skæg dagligt
 • Trim dit skæg jævnligt for at holde det friskt
 • Når du barberer dig, bør du anvende en skraber eller barbermaskine i god kvalitet for at mindske hudirritationer og forbedre barberingen
 • Brug en god shampoo, når du vasker skægget
 • Sørg for at følge ovenstående trin kontinuerligt

Sidste punkt er vigtigt, da skægget lynhurtigt bliver usoigneret og uhygiejnisk, hvis du ikke plejer det ordentligt hver eller hver anden dag.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR