Nyt køkken giver sundere livsstil

Dette indhold er sponsoreret

De fleste familier ønsker at have en stort køkken alrum, hvor der er plads til hele familien. Et rum hvor der kan laves god mad og have en hyggelig samtale hen over bordet, mens børnene sidder og laver lektier. Køkkenet kan derfor hurtigt blive et rum, som er vigtigt for familien, når man skal tilbringe sine hyggelige stunder sammen. Mange vælgere en køkkenø, som danner et samlingspunkt for alle, hvor man kan spise sin morgenmad og aftensmad sammen. Det gode ved et nyt køkken, er at du kan vælge lige de ting, som passer til din stil. Dermed kan et nyt køkken være starten på en ny og sundere livsstil. Ikke nok med at du kan få lige det køkken du vil have, så kan du føre din stil videre igennem resten af huset, til både badeværelset og entre. På den måde skabes der en god rød tråd gennem din indretning. Hvis du står og mangler nogle gode råd til, hvordan du kan præge dit køkken, så læs med her.

Smarte overskabe

Hvis man bor et sted, hvor der kun er plads til et mindre køkken, så er overskabe uundværlige, da der ikke er nok plads til at have nok underskabe. Ønsker man at have den røde tråd med sig gennem hele huset, så kan man gå efter at vælge de samme overskabe til køkken og bad, i lige det design og den farve som du vil have.

Lyst og levende udtryk

Har man et mindre køkken alrum, kan et godt råd være, at prøve at få rummet til at virke større end det reelt er. Dette kan du gøre ved at vælge en lys farve til rummet, som du maler alle væggene med. Dette giver en større rumfølelse, som får rummet til at virke større. Derudover kan vælge at gå med en lys farve til køkkenet under- og overskabe, så rummet virker let og levende, som du kan føre med videre til husets andre rum.

Grebsfrie skuffer

Grebsfrie skuffer er blevet meget moderne, som giver designet nogle enkle og rene linjer. Ved at undgå håndtag, bliver udtrykket mere sofistikeret og gøre det også mere sikkert for børn at være omkring, da de ikke kan hænge fast med deres tøj eller støde ind i dem. Dette grebsfrie system er også noget du kan bruge på badeværelset og entreen, så det bliver ens også hele linjen.   

 

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR