MMA shorts: Se de bedste tilbud

MMA shorts er perfekte til dig, som går op i mixed martial arts og andre typer af kampsport. De har et helt unikt design, der sikrer dig en perfekt bevægelsesfrihed. Derudover er MMA shorts også ganske gode at bruge til almindelig fitness- og styrketræning. Hvis du søger inspiration til valg af MMA shorts, bør du uden tvivl læse med her.

Hvorfor er MMA shorts så gode?

Det specielle ved MMA shorts sammenlignet med almindelige shorts er, at de har et lidt anderledes snit og en lukning, der er særligt designet. De sidder altså helt perfekt på kroppen, når du træner – og bevægelsesfriheden er helt i top i forhold til andet sportsbeklædning. Samtidig er de holdbare og kan sagtens tåle lidt slid. Derudover finder du ofte MMA shorts i både kreative og alternative designs, således du altid kan vælge et par, der passer præcis til din personlige stil.

Disse slags shorts er naturligvis lavet primært til mixed martial arts, men du kan også sagtens bruge dem, hvis du dyrker en anden kampsport – som eksempelvis brasiliansk jiu-jitsu, kickboksning, thaiboksning eller blot helt almindelig styrketræning. Folk der går over til MMA shorts er altid overraskede over den gode komfort, som denne type shorts giver – og det er nok det bedste argument for at overveje dem nærmere.

Vi kigger herunder på nogle af de bedste tilbud på MMA shorts fra forhandleren Fit4fight.dk.

Se det komplette udvalg af MMA shorts hos Fit4fight.dk

FAIRTEX MMA SHORTS BLÅFairtex MMA Shorts blå

Et par lækre shorts fra Fairtex, der kan bruges til en lang række forskellige discipliner. De er utroligt slidstærke og sidder desuden fantastisk rundt om livet. Hvis du søger efter nogle shorts, som både kan bruges til sparring og til kamp, er det uden tvivl et oplagt valg. De egner sig både til stående kamp, men også grappling, hvorfor der er tale om et par gode all-round shorts, som især er relevante til MMA.

Fairtex MMA Shorts Blå er set til 599 kr. hos forhandleren Fit4fight.dk.

SHOCK DOCTOR:PHANTOM TRÆNINGS SHORTSShock Doctor/Phantom træningsshorts

To af de bedste brands inden for MMA gear, nemlig Shock Doctor og Phantom, er gået sammen om at lave disse shorts, og derfor er du sikret god kvalitet ud over det sædvanlige. Du finder denne model i mange forskellige størrelser, hvorfor det altid er muligt at finde nogle, der passer. Mange omtaler dette produkt som nogle af de bedste shorts til almindelig MMA-træning – derfor er de værd at overveje.

Shock Doctor/Phantom koster almindeligvis 449 kr., men er i skrivende stund set til 149 kr. hos forhandleren Fit4fight.dk.

TENACITY 22GUARDIAN PROTECTIVE%22 SKRIDT BESKYTTER SYSTEM SORTTenacity Guardian Protective skridtbeskyttersystem i sort

Et par gode compression shorts, der samtidig tilbyder kanon beskyttelse. Produktet er nemlig specielt designet til at minimere stød og spark, hvis du skulle blive ramt et uheldigt sted. Det er uden tvivl et af de bedste produkter, du kan købe, hvis du vil sætte fokus på sikkerheden – simpelthen på grund af det gode skridtbeskyttersystem, som disse shorts tilbyder.

Tenacity Guardian Protective er set til 475 kr. hos forhandleren Fit4fight.dk.

TENACITY 22RESURGENCE%22 FIGHT SHORTS SORTTenacity Resurgence Fight Shorts i sort

Og videre til et andet produkt fra Tenacity – nemlig ‘Resurgence’ modellen, der er et par simple shorts, som både kan bruges til træning og kamp. De er lavet med det ekstra holdbare STR-X stof, der både er slidstærkt, åndbart, svedtransporterende og komfortabelt. Hvis du leder efter et par gode MMA shorts, der gerne skal kunne holde længe, er det et oplagt valg.

Tenacity Resurgence Fight Shorts er set til 549 kr. hos forhandleren Fit4fight.dk.

TENACITY 22TWISTED%22 MOCK MESH SHORTS SORT:RØDTenacity Twisted Mock Mesh Shorts i sort/rød

Tenacitys ‘Twisted’ model er et godt bud på et par MMA shorts, der er løstsiddende og luftige. De har samtidig en let vægt, der gør, at de er utroligt behagelige at træne og kæmpe i. Du kan selv justere shortsenes fit takket være snor og spænde, så de sidder, som de skal. En ekstra bonus er det fede minimalistiske design, der desuden giver en smule ekstra edge.

Tenacity Twisted Mock Mesh shorts er set til 375 kr. hos forhandleren Fit4fight.dk.

VENUM CHALLENGER FIGHTSHORTSVenum Challenger Fightshorts

Venum er en anden kompetent producent af MMA shorts, og derfor er det helt klart en god idé at tage et nærmere kig på nogle af deres produkter. Et af dem er deres ‘Challenger’ model, der har et fedt design, sidder godt på kroppen, og sikrer dig de bedste muligheder for at gøre det godt, når du er i kamp. Et stærkt valg!

Venum Challenger Fightshorts er set til 429 kr. hos forhandleren Fit4fight.dk.

VENUM FIGHT SHORTS JOSE ALDOVenum Fight Shorts Jose Aldo

Fan af den tidligere featherweightmester Jose Aldo? Så bør du tage et kig på disse fight shorts fra Venum. De tilbyder nemlig en fremragende komfort og fleksibilitet, hvilket gør dem oplagte til stort set alle typer af kampsport – deriblandt MMA og muay thai. Med god holdbarhed og et suverænt design er det en af de mest populære modeller af shorts for tiden.

Venum Fight Shorts Jose Aldo er set til 449 kr. hos forhandleren Fit4fight.dk.

VENUM FIGHTSHORT 'AMAZONIA 4.0 SORTVenum Fightshorts Amazonia 4.0 i sort

Hvis du er på udkig efter nogle shorts, der giver en god kombination af det hele – kvalitet, fit, design, holdbarhed – er disse shorts absolut en af de bedste muligheder. De er lavet af ultra holdbart microfiberstof, som sikrer både slidstærkhed og lethed – derudover finder du en smart velcrolukning, som du selv kan tilpasse.

Venum Fightshorts Amazonia 4.0 er set til 449 kr. hos forhandleren Fit4fight.dk.

Sådan finder du de rette MMA shorts

Og lad os til sidst komme med en miniguide til, hvordan du finder de helt rette MMA shorts.

Det bedste er altid at vælge et kendt og anerkendt brand, som du i forvejen ved, at andre MMA udøvere synes godt om. Derefter bør du se nærmere på, hvilken slags fit shortsene tilbyder. Materiale og holdbarhed går ofte hånd i hånd, og det er altså også noget, som du skal have med i overvejelserne, når du køber et produkt.

Til sidst har vi selvfølgelig designet, som også helst skal være helt i top – men her handler det selvfølgelig i høj grad om at finde noget, du godt selv kan lide. Prisen er også værd at holde øje med, men MMA shorts er generelt ganske prisvenlige, så det er sjældent den vigtigste faktor. Det kan i øvrigt stærkt anbefales at finde et par gode all-round shorts, således du ikke behøver at skifte oftere end nødvendigt. Find helst et par shorts, der egner sig til både træning og kamp – så er du godt stillet.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR