MMA handsker: Større frihed med kamphandsker

Enhver seriøs MMA-udøver har brug for et par gode kamphandsker. Heldigvis er der et bredt udvalg af gode MMA handsker at vælge imellem – og her på siden finder du en række anbefalinger, der kan være med til at gøre valget lidt nemmere.

Den største fordel mellem boksehandsker og deciderede MMA handsker er, at sidstnævnte giver langt mere frihed til fingrene og derfor egner sig til langt flere teknikker. Med et par ordentlige kamphandsker kan du både ramme modstanderen med slag, og du kan desuden få et godt greb, hvis kampen kommer til at foregå på jorden.

At finde et par gode handsker giver altså adskillige fordele under træning af mixed martial arts. De kan dog også sagtens bruges til andre kampsportsdiscipliner og som fitnesshandsker.

Lad os se på en række gode MMA handsker, der er værd at investere i.

Fit4Fight MMA Pro Kamp handsker

FIT4FIGHT MMA PRO KAMP HANDSKERFit4Fight har udviklet en super solid kamphandske efter feedback og samarbejde med kompetente danske MMA atleter. Handsken beskytter knoerne og håndledet, og er desuden godkendt til kampbrug. Dens design er lig med Fit4Fights overordnede design – nemlig sort og orange med deres logo siddende på både overflade og lukning af handsken.

Fit4Fight MMA Pro Kamp handsker er set til 299 kr. hos forhandleren Fit4Fight.dk.

FGV-15 Super Sparring handsker sort

FGV-15 SUPER SPARRING HANDSKER SORTDisse FGV-handsker er oplagte, hvis du ønsker nogle solide sparringshandsker, der kan bruges til alle kontaktsportsgrene. Handsken har en dobbelt velcrolukning og er desuden beskyttet af et ekstra tykt latex lag, der sikrer både knoer og hænder en fortrinlig beskyttelse. Mange omtaler denne model som en af de absolut bedste på markedet for tiden.

FGV-15 Super Sparring handsker er set til 549 kr. hos forhandleren Fit4Fight.dk.

FGV-17 Fairtex kamphandsker

FGV-17 FAIRTEX KAMPHANDSKERHvis du til gengæld ønsker et par handsker, der er lidt mere egnede til kamp frem for træning, bør du tage et kig på disse. FGV-17 har en perfekt pasform med rigtigt gode bevægelsesmuligheder for fingrene. Hvis du fokuserer på gulvkamp frem for stående kamp, er denne handske et fremragende valg på grund af den høje bevægelighed. Produktet er godkendt som kamphandske, men kan ligeledes bruges til sparring.

FGV-17 Fairtex kamphandsker er set til 595 kr. hos forhandleren Fit4Fight.dk.

Phantom MMA handsker ‘Blackout’ læder

PHANTOM MMA HANDSKER %22BLACKOUT%22 LÆDERPhantoms ‘Blackout’ model hører ligeledes til blandt de bedste handsker på markedet. Produktet er lavet af læder og har et tykt beskyttelseslag, der dækker både knoer, håndled og hænderne. Dog er fingrene fri, hvilket giver en god bevægelsesfrihed og gør handskerne oplagte til både stående kamp og grappling. Det fede sort-gule design er en anden fordel.

Phantom MMA Blackout er set til 499 kr. hos forhandleren Fit4Fight.dk.

Joya ‘Fight Fast’ MMA handsker

JOYA %22FIGHT FAST%22 MMA HANDSKERHvis du leder efter en lækker handske, der har et klassisk og råt design, må denne model siges at være oplagt. Handsken sidder tæt til hånden og giver dermed optimal beskyttelse. Samtidig giver den dig mulighed for at få godt fat i modstanderen, hvorfor der altså er tale om en god all-round handske. Produktet er specielt designet til MMA, men du kan også bruge det til andre kampdiscipliner, som eksempelvis Krav Maga.

Joya Fight Fast MMA handsker er set til 449 kr. hos forhandleren Fit4Fight.dk.

Century ‘Creed’ MMA kamphandsker sort/hvid

CENTURY %22CREED%22 MMA KAMPHANDSKER SORT:HVIDVi runder af med en handske, der både er populær og effektiv. Century Creed tilbyder nemlig mange fordele – deriblandt en speciel foring af nylon, som holder hænderne komfortable, mens du har handskerne på, og samtidig er der wraps til håndleddet, som sikrer ekstra dækning. Denne model er et perfekt eksempel på moderne handsker, der tilbyder udøveren alt det nødvendige – dette kan både ses på materialet og designet.

Century Creed MMA kamphandsker er set til 599 kr. hos forhandleren Fit4Fight.dk.

Opsummering

Det kan være svært at finde de rette MMA handsker, når udvalget er så stort, som det er, men forhåbentligt har du nu fået en god idé om, hvilke handsker du skal vælge.

Vi anbefaler kraftigt, at du finder et par handsker, der både tilbyder god beskyttelse til hænderne (særligt knoerne), men som stadig tillader en god bevægelsesfrihed – begge ting er nemlig vigtige, så det handler i høj grad om at finde handsker, der har den rette kombination af de to egenskaber. Alle de nævnte handsker lever op til kravene, så tag gerne et nærmere kig hos Fit4Fight, hvis du fandt beskrivelserne interessante.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR