MMA benskinner

Når du skal i gang med MMA, er det uhyre vigtigt, at du investere i ordentligt beskyttelsesudstyr. Hvad enten du er helt ny eller lettere øvet inden for kampsporten, skal du bruge et sæt gode MMA benskinner.

MMA er en af verdens mest fysisk krævende kampsportsgrene, og du bør aldrig undervurdere vigtigheden af beskyttelse af din krop – inkl. dine skinneben.

I denne guide får du derfor fem gode bud på MMA benbeskyttere, som egner sig godt til begyndere og lettere øvede – og som samtidig holder sig i den lavere ende af prisskalaen.

Er du i tvivl om, hvordan du skal vælge de helt rigtige MMA benskinner? Vi anbefaler, at du ser videoen øverst i artiklen.

Phantom Athletic Impact

PHANTOM ATHLETIC %22IMPACT%22 SKINNEBENSBESKYTTERFørste skud på stammen er disse flotte blå MMA benskinner fra Phantom Athletic. Denne model er en Impact MMA benbeskytter, der sørger for at beskytte dine skinneben mod hårde stød og reducerer risikoen for alvorlige skader.

Benskinnerne er designet i en rå, kold blå farve i nylon, som sikrer fleksibilitet og mobilitet, når du bevæger dig rundt under kampen. De er desuden udstyret med velcrolukning i toppen, så du kan stramme dem godt ind, så de sidder forsvarligt fast.

Se prisen hos Fit4Fight.dk

Phantom MMA MT Pro

PHANTOM MMA BENSKINNE MT PROVi bevæger os videre til dette pragteksemplar på et sæt MMA benskinner, igen fra Phantom – denne gang fra deres MMA MT Pro-serie.

Benskinnerne er lavet i kunstlæder og et letvægtsdesign, som byder på god og blød padding. Skinnerne er specialudviklet til Muay Thai (thaiboksning), hvilket det udvidet design med knæbeskyttelse vidner om. De fungerer dog også perfekt som MMA benskinner, og du behøver ikke at udskifte dine skinner i lang tid, hvis du starter med disse flotte, sorte Phantom MMA MT Pro benskinner.

Se prisen hos Fit4Fight.dk

Century polstret Compression

CENTURY POLSTRET COMPRESSION SKINNEBENSBESKYTTERPå tredjepladsen har vi valgt at placere denne svedtransporterende MMA benbeskytter fra Century. Som navnet Compression også antyder, er denne letvægtsmodel særligt udviklet til at støtte musklerne under træning og evt. kamp samt til at lette ømheden i musklerne. Skinnerne er lavet i nylon og spandex, som sikrer stabilitet og fleksibilitet på samme tid.

Se prisen hos Fit4Fight.dk

Venum 360

VENUM 360 BENSKINNERVenum er kendt for deres stærke og vildt fede designs, og denne 360-model er ingen undtagelse. Er du på jagt efter et par MMA benskinner i topkvalitet til lav pris, er disse et godt bud. Materialet er 100% kunststoflæder med velcrolukning i toppen, og skinnerne er forsynet med ekstra beskyttende polstring ved både knæ og vrist.

Se prisen hos Fit4Fight.dk

UFC Shinguard

ufc-shinguard-mma-benskinnerTil at runde listen af med har vi valgt denne pris- og begyndervenlige MMA benbeskytter. Designet er enkelt, sort og med et flot UFC-print på fronten. Skumkonstruktion i høj kvalitet og den solide velcrolukning sikrer dig et par gode begynderskinner, som du vil være glad for i lang tid.

Se prisen hos Fit4Fight.dk

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR