MK Olier

MK Olier er en effektiv og populær serie af tre eksklusive og sunde olier samt to koncentrerede juicer med et naturligt antioxidantniveau i højeste kvalitet.

MK Olier blev skabt i Sverige af Maybritt Krewald, som selv kæmpede en brav kamp mod uren hud og bumser i sine teenageår. Maybritt forsøgte sig med et utal af produkter uden held, og dermed opstod motivationen til at skabe MK Olier.

Produkterne i Organic Pure-serien fra MK Olier er alle udviklet med henblik på at skabe skønhed og velvære i krop og sind. Olierne og juicerne hjælper på hver sin måde med til at forbedre krop, hud og hår, og visionen bag produkterne er at give en følelse af skønhed både indeni og udenpå.

Du finder hele udvalget fra MK Olier hos Helsebixen – du kan endvidere læse mere om hvert enkelt produkt i guiden herunder.

MK Olie Organic Pure Oil W

Det første produkt på listen over MK olier er denne Organic Pure Oil W. Olien er specielt fremstillet til dig, som har behov for at bringe balance i huden.

MK Organic Pure W olien er lavet til at øge fugtigheden i huden og dermed give en forbedret elasticitet, der resulterer i en mærkbar synlig forskel.

Organic Pure W har desuden til formål at reducere de fine linjer omkring dine øjne og samtidig give både din hud, hår og negle et forfrisket og nyt look.

Olien kan bruges, hvad enten du har en fedtet hud med store porer, eller om du omvendt har en meget tør og irriteret hud.

Du kan anvende olien som en del af en enkeltstående kur for at give krop og hud en genopfriskning, hvor du renser ud og opnår nyt energi og bedre balance i kroppen. Alternativt kan du vælge at benytte dig af olien på mere daglig basis – f.eks. sammen med et shot af en af de populære aroniajuices fra MK Olier.

Se tilbud på MK Organic Pure Oil W her

MK Organic Pure Aronia A

Vi går videre til endnu en af MK Oliers fremtrædende produkter, nemlig den føromtalte Organic Pure Aronia A, som er en aroniajuice, der giver både huden og kroppen et naturligt boost.

Pure Aronia er lavet på et koncentrat af den effektive og sunde aroniajuice, som er blandet med økologisk velsmagende æblejuice.

Organic Pure Aronia A fra MK Olier er blandet således, at der opnås et naturligt antioxidantkompleks, som styrker kroppen og giver en smuk hud uden kunstige tilsætningsstoffer.

Juicen er velegnet til dig, der ønsker et frisk boost som en del af din daglige kost, og da den ikke indeholder noget sukker, kan den også roligt nydes af diabetikere.

Du kan med fordel kombinere MK Organic Pure Aronia A juicen med Organic Pure Oil W for at styrke både krop, hud og hår på daglig basis.

Se tilbud på MK Organic Pure Aronia A her

MK Olie Organic Pure Oil O

MK Organic Pure Oil O er en god all around olie, som med fordel kan anvendes af hele familien til forskellige formål.

Olien er økologisk produceret, og de naturlige ingredienser er bl.a. med til at give dig, som er gravid, en mere behagelig graviditet gennem alle 9 måneder. Olien medvirker desuden til at reducere strækmærker i forbindelse med graviditeten.

Foruden at modvirke strækmærker, så er Organic Pure Oil O også effektiv til at behandle uren hud og bumser. Det gælder for så vidt hos alle familiens medlemmer, men særligt for teenagere i huset kan olien have en gavnlig effekt på dette område.

Organic Pure Oil O indeholder de forskellige omega-olier, så du kan med fordel indtage olien på daglig basis for at opretholde balancen i kroppen. Er du ung, og lider du af overfølsomhed eller allergi, så kan ingredienserne i Pure O-olien være med til at afhjælpe lidelserne derved.

Vælg denne olie, hvis du gerne vil have en all around olie og ikke ønsker at tage flere forskellige hver dag. Du kan kombinere med aroniajuicen for at få de nødvendige vitaminer, jern, mineraler, antioxidanter og fibre, som din krop har brug for.

Se tilbud på MK Organic Pure Oil O her

MK Olie Organic Pure Oil M

Den tredje og sidste olie i Organic Pure-serien fra MK Olie er denne Pure Oil M, som er specielt udviklet til mænd, der ønsker balance i kroppen samt en smukkere og sundere hud.

Olien er økologisk og indeholder naturlige ingredienser, som bl.a. er med til at lette fordøjelsen og give flottere tonede muskler, når du træner på motions- eller eliteniveau.

Pure Oil M beskytter også din hud mod urenheder såsom bumser og akne, og den holder samtidig huden sund og naturlig fugtig.

Du kan med fordel bruge Organic Pure Oil M, hvis du styrketræner eller konditionstræner på seriøst plan, hvor du har behov for at smide kropsfedt og holde muskler og krop sund og i balance.

Det anbefales, at du bruge din Pure Oil M olie sammen med MK aroniajuice hhv. før din morgenmad og efter endt træning. På den måde starter du både dagen godt ud og giver kroppen de nødvendige næringsstoffer, den skal bruge for at restituere og opbygge muskler.

Se tilbud på MK Organic Pure Oil M her

MK Organic Pure Oil W N Travel kit

MK Organic Pure Oil W N Travel kit er et smart lille rejsesæt, som indeholder hhv. en Pure Oil W og en Pure Aronia N aroniajuice. Med et Travel kit er du sikker på at få de nødvendige næringsstoffer til at holde hud og krop i balance, når du rejser.

Begge flasker i dit rejsesæt er lavet, så de er godkendt i størrelsen til håndbagage i flyet. Det er en nem og hurtig måde at få dine MK Olier med på farten, og du slipper for at tænke på at blande dine olier og juicer op i andre beholdere.

Se tilbud på MK Organic Pure Oil W N her

Hvorfor skal du spise MK olier?

Olierne fra MK Olier byder på en lang række fordele for din krop, hvad enten du er ung eller gammel, kvinde eller mand.

Alle produkterne i serien er baseret på økologiske og naturlige ingredienser, som skal være med til at give din krop et boost af sundhed og skønhed, indvendigt såvel som udvendigt.

Når du bruger MK olier på daglig basis eller en gang imellem, vil du bl.a. opleve følgende fordele:

  • Mere energi
  • Bedre fordøjelse
  • Sundere hud
  • Sundere hår
  • Forhøjet velvære
  • Nemt at indtage med morgenmaden
  • Kan modvirke virusser i kroppen
  • 100% økologisk

Der er flere forskellige produkter inden for olier og juicer i serien, og du finder de konkrete fordele ved at læse om hvert enkelt produkt.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR