MÄT Foods

MÄT Foods er et dansk firma, som består af de 2 barndomsveninder Sofie og Alice. Firmaet har som primære formål at producere og levere økologiske proteinprodukter og kosttilskud til os danskere. Alle produkterne er lavet på proteiner fra æg, som er en af de proteinkilder med allerhøjest optagelighed.

Siden 4. og 5. klasse har de 2 ildsjæle været enige om en fælles drøm – at kunne tilbyde proteinprodukter med høj velsmag og sundhed til skarpe priser, så alle kan være med. I dag er drømmen ført ud i livet, og du finder en lang række lækre, sunde og proteinholdige snacks fra MÄT Foods. I denne guide kan du f.eks. læse mere om 3 af deres populære proteinbarer, som er lige til at spise som mellemmåltid i løbet af dagen.


Stort udvalg af MÄT Foods hos Helsebixen.dk

mät foods

Hos Helsebixen.dk kan du se et stort udvalg af produkter fra MÄT Foods til ganske gode priser.

Se udvalg her


Fordele ved MÄT Foods

MÄT Foods er kendt for deres sunde og økologiske produkter, der lever op til enhver sund livsstil uden at gå på kompromis med den gode smag.

Der er mange gode fordele ved at vælge MÄT Foods proteinbarer som supplement til din daglige kost:

 • Du forøger dit proteinindtag i løbet af dagen
 • Du får de nødvendige proteiner til kroppen uden at få for mange kalorier
 • MÄT Foods er skabt med fokus på at være velsmagende og billigt på samme tid
 • Du sparer store mængder af tid, da du ikke selv skal stå i køkkenet og lave de sunde snacks fra bunden
 • MÄT Foods proteinbarer er små og nemme at have med i tasken eller lommen, når du skal af sted på job, i skole eller ned i fitnesscentret
 • Du støtter børn i Afrika, når du handler produkter fra MÄT Foods. For hvert produkt du køber, donerer du samtidig et æg til et barn i Swaziland gennem organisationen Heart of Africa

Nu da vi har kigget på fordelene ved produkterne fra MÄT Foods, dykker vi længere ned i 3 udvalgte proteinbarer fra det danske firma. Sidst i guiden kan du læse mere om de generelle fordele om proteiner, samt hvorfor det er vigtigt at få et optimalt indtag af proteiner i løbet af dagen.

MÄT Bar med Peanuts og Kakaonibs – Økologisk

maet-peanut-kasseFørste MÄT proteinbar på listen er denne sprøde og meget velsmagende bar med peanuts og kakaonibs. Baren er lavet helt i MÄT Foods ånd, hvor et højt proteinindhold samt delikat og indbydende velsmag går hånd i hånd.

Med en MÄT Bar med Peanuts og Kakaonibs er du sikret et sprødt og let mellemmåltid i løbet af dagen, eller som sund snack efter træning. Du er endvidere sikret en proteinbar, som både er økologisk produceret og samtidig lavet og tilbudt til en skarp pris, hvor alle kan være med.

MÄT proteinbaren er glutenfri og indeholder intet sukker. Til gengæld kan du nyde godt af den lækre blanding af peanuts, kakaonibs og de knasende sprøde boghveder.

Det skal du vide om baren og indholdet:

 • Økologisk produceret
 • Ikke tilsat sukker
 • Glutenfri
 • Hele 20% protein
 • Kun 158 kalorier
 • Indeholder 40 gram

Kan købes hos Helsebixen.dk

MÄT Bar med Lakrids – Økologisk

maet-lakrids-kasseNæste MÄT Foods proteinbar er denne lakridsbar, som også er produceret økologisk og uden tilsat sukker. Denne bar er en af MÄT Foods mindst kalorieholdige proteinbarer. Du er dermed sikret et sundt og lækkert mellemmåltid, som giver en god mængde protein og energi og samtidig holder kalorieindtaget på et minimum.

MÄT Foods proteinbaren med lakridssmag er også lavet på lækre, sprøde og ristede boghveder, der giver dig en knasende og velsmagende snack. Med 20% protein og kun 114 kalorier kan du bruge proteinbaren som mellemmåltid i løbet af dagen, eller ud kan med fordel spise den som post workout-snack efter din daglige træning.

Proteinbaren kan med fordel spises af både børn og voksne, og du kan således bruge den som en ekstra spændende del af børnenes madpakker, så de får rigeligt med protein til kroppen på en sund måde.

Det skal du vide om baren og indholdet:

 • Økologisk produceret
 • Ikke tilsat sukker
 • Glutenfri
 • Hele 20% protein
 • Kun 114 kalorier
 • Indeholder 40 gram

Kan købes hos Helsebixen.dk

MÄT Bar med Hindbær og Vanilje – Økologisk

maet-hindbaer-foodsSidste proteinbar fra MÄT Foods på vores liste er denne friske og delikate bar med smag af vanilje og hindbær. Kaloriemæssigt lægger denne proteinbar sig lunt midt imellem de 2 ovenstående barer, og den holder sig derfor stadig på et sundt niveau.

Med 20% proteinindhold og kun 134 kalorier pr. bar får du her en lækker snack, du nemt kan have med rundt i tasken på arbejde, i skole eller i fitnesscentret. Baren fungerer fint til børn såvel som voksne, og du kan både spise den efter træning eller som et mellemmåltid i løbet af dagen.

Denne proteinbar er også lavet på ristede boghveder, som giver dig et godt bid med masser af knas og sprød velsmag. Den økologiske proteinbar har en frisk og naturlig velsmag af hindbør og vanilje, som fungerer rigtig godt sammen.

Det skal du vide om baren og indholdet:

 • Økologisk produceret
 • Ikke tilsat sukker
 • Glutenfri
 • Hele 20% protein
 • Kun 134 kalorier
 • Indeholder 40 gram

Kan købes hos Helsebixen.dk

Proteiner efter træning – Sådan virker de

Når du styrketræner eller konditionstræner, er det vigtigt at få en passende mængde proteiner efterfølgende. Proteiner er kort fortalt kroppens byggesten, som din krop anvender til at vedligeholde og opbygge muskler.

Kroppen danner og genbruger selv proteiner, og derfor er det ikke altid nødvendigt med proteintilskud. Hvis du træner aktivt, kan det dog imidlertid være en god idé at supplere dit daglige proteinindtag med f.eks. proteinbarer, da du skal indtage flere proteiner, end kroppen nedbryder.

Som tommelfingerregel bør du indtage 1,5-1,7 gram protein pr. kilo kropsvægt dagligt. Du kan passende indtage ca. 20 gram protein 0-15 minutter efter endt træning, så din krop og dine muskler har noget ekstra at tage fra.

De 3 udvalgte proteinbarer fra MÄT Foods længere oppe i denne guide indeholder ca. 8 gram protein pr. bar. Du kan derfor med fordel spise 2-3 barer efter endt træning, eller en enkelt bar suppleret med proteinpulver.

OBS: Vær opmærksom på, at kvinder i de fleste tilfælde skal indtage ca. 2 gram protein pr. kilo kropsvægt dagligt – hav øje for dette, når du vælger kosttilskud.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR