Massagebriks tilbud

Hvad enten du har mod på at lære at blive en god selvlært massør eller ønsker en massagebriks til personligt eller professionelt brug, så skal du bruge en god og solid massagebriks.

Der kan dog være store prisforskelle mellem de mange tilbud på markedet, og derfor kan det hurtigt blive vanskeligt at finde et ordentligt massagebriks tilbud.

Vi har derfor valgt at klare den del af arbejdet for dig og samlet en række tilbud på massagebrikser til dig her, så du lettere kan vælge på et oplyst grundlag.


Harmony DX massagebriks

Vi lægger ud med denne flotte Harmony DX massagebriks i lyst træ. Briksen befinder sig i den lavere end af prisskalaen og er dermed en overkommelig investering for de fleste. Harmony briksen er sammenfoldelig og let at gemme af vejen efter behov. Der medfølger alt nødvendigt udstyr, herunder reiki endestykker til bedre benplads, deluxe hovedstøtte mv.

Se billeder & tilbud her

4 zoners-sammenfoldelig massagebriks

Næste massagebriks er denne billige men effektive 4-zoners briks i blå polstring og aluminiumsstel for lettere håndtering. Briksen kan justeres i de fire forskellige zoner for øget fleksibilitet og muligheder for massering af specielle dele af kroppen. Den kan let foldes sammen og gemmes væk, når du ikke bruger den.

Se billeder & tilbud her

1 zone-ME elektrisk massagebriks

Vi bevæger os nu et godt stykke op ad prisskalaen, da vi skal se nærmere på en elektrisk model. Denne ME massagebriks er nemlig lavet med elektrisk motor og støtte, så du kan køre briksen op og ned og dermed justere højden for bedre arbejdsstilling. Den er justerbar i højden fra hhv. 51 cm op til 99 cm.

Se billeder & tilbud her

Aserve Deluxe massagebriks

Aserve Deluxe massagebriksen er en billig med god massagebriks til dig, der gerne vil i gang med massage i hjemmet eller på arbejdspladsen. Den bløde og holdbare polstring samt de smarte ansigtshuller giver optimale forhold under massagen.

Se billeder & tilbud her

2 zoners-ME elektrisk massagebriks

Vi er nu kommet til næste elektriske briks på listen – her er der tale om en 2 zoners-ME elektrisk massagebriks, hvilket betyder, at du har mulighed for at juster den øverste halvdel af briksen og dermed rette det op som et ryglæn. Elektrisk motor lader dig justere højden fra 49-99 cm.

Se billeder & tilbud her

3-zoners massagebriks med polstring

Skal det være billigt og enkelt, men stadig smart og funktionelt, så anbefaler vi denne 3-zoners massagebriks med lækker sort polstring. Du kan justere briksen i tre forskellige zoner for øgede muligheder under massagen. Briksen har god stabilitet og komfort for enten dig eller dine klienter.

Se billeder & tilbud her

ME hydraulisk massagebriks

Vi er kommet til den dyreste model på vores liste over massagebriks tilbud – nemlig denne hydrauliske ME massagebriks. Hydraulikken lader dig justere højden på briksen med en maksimal belastning på helt op til 200 kg. Der medfølger bl.a. 4 sammenklappelige transporthjul til nemmere transport og håndtering af briksen.

Se billeder & tilbud her

Massagebriks sæt

Sidste massagebriks på listen er denne briks, som indgår i et komplet sæt med både briks, skammel, ruller og taske til at transportere tilbehøret i. Briksen har hovedstøtte og er let at folde sammen efter endt brug.

Se billeder & tilbud her


Er prisen vigtig?

Hvad så med prisen – er den vigtigt, og hænger den sammen med kvaliteten? Det korte svar er selvfølgelig ja. Selvom der også er billige modeller på listen, så får du selvsagt altid mere kvalitet, hvis du er villig til at ofre lidt mere på din massagebriks.

Når du kigger de udvalgte modeller på listen herunder igennem, vil du også opdage, at diverse ekstra fordele såsom hydraulik eller elektrisk støtte hænger sammen med prisen på massagebriksen.

Frygt dog ej – skal du blot have fat i en mere eller mindre normal massagebriks, som man ligger godt og stabilt på, så finder du også modeller i den lavere ende af prisskalaen her på listen.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR