Løbeur med GPS og puls

Når du er ude og løbe, så kan det være rart at kunne følge med i, hvor langt du har løbet, hvor hurtigt du løber, hvor mange kalorier du har forbrændt samt se ruten på computeren efterfølgende via en GPS måler.

Det er efterhånden indbygget i langt de fleste mobiltelefoner, men hvis du ikke har lyst til at kaste dig ud i at bruge Endomondo eller en af de mange andre apps, der også kan klare ærterne, så kan det være en god ide at kigge nærmere på et funktionelt løbeur med GPS og pulsmåling. For med sådan et ur med dig på din tur, er det nemt at se rutens detaljer efterfølgende og ikke mindst din egen præstation.

Vi har set nærmere på Garmin Forerunner 15 (den billige udgave) og Garmin Forerunner 920XT (den dyre udgave).

Garmin Forerunner 15

garmin forerunner 15Med dette lækre Garmin Forerunner 15 pulsur er du sikret et solidt og billigt løbeur med GPS, som kan blive dit for ca. 1.400 kroner. Det er vellidt blandt mange amatørløbere, da det til prisen er et af de absolut bedste ure du kan få.

Det har mange forskellige funktioner, og de er alle sammen delt op på hver sin skærm, så du bare skal gå et hak til siden for at få flere informationer om dig og din løbetur.

På første skærm vil du finde distancen, som du indtil videre har løbet samt den tid du indtil videre har været om det. På næste skærm får du informationer om det antal kalorier du har forbrændt samt det tempo du løber i. Og på sidste skærm er der så pulsfunktionerne, som viser dig pulszonen og den aktuelle puls.

Garmin Forerunner 15 er set til 1.399 kr. hos BILLIGSPORT24.DK

Det er nemt at montere om armen, da du bare bruger den medfølgende rem. Du kan også vælge at bruge lige netop dette ur på din cykeltur, hvor det så bare kan spændes om din cykel. Det er i hvert fald den nemmeste løsning.

Derudover medfølger der også et pulsbælte, som gør det muligt at få alle pulsinformationerne, når du er ude og motionere.

Specifikationer

 • Distance
 • Træningstid
 • Kalorieforbrændning
 • Hastighed
 • Pulszone
 • Nuværende puls

Garmin Forerunner 920XT

garmin forerunner 920 xtDet næste pulsur med GPS, som vi skal kigge nærmere på her, er det super lækre Garmin Forerunner 920XT. Det er vældigt populært blandt garvede motionister og eliten, og det fungerer til flere forskellige sportsgrene, hvilket også har kastet navnet multisportsur af sig.

Dette ur passer ikke kun til løbeglade folk. Det er også velegnet til sportsgrene som svømning og cykling, så hvis du også er glad for at dyrke de to sportsgrene, så er det her det perfekte ur til dig.

Derudover er dette ur perfekt til dig, der ikke bare vil være tilfreds med den nuværende form, men som hele tiden søger at blive bedre. Med Garmin Forerunner 920XT bliver det nemt at analysere din træning for derefter at kunne finde frem til områder, hvor du kan optimere dine evner og blive endnu bedre.

garmin forerunner 920xt er set til 3.099 kr. hos WUPTI.COM

Hvis du har GPS’en slået til i dette ur, så har det en batterilevetid på op til 24 timer. Dernæst er det vandtæt og holder tæt til og med 50 meters dybde.

Dette ur er ikke bare et ur. Det har så mange fede funktioner, som blandt andet Smart Notifikationer, hvor du direkte på uret kan se om du modtager ting som mails og sms’er på din mobil, mens du dyrker sport.

Et komplet ur til dig, der gerne vil have det bedste udstyr til at kunne effektivisere din træning, så du kan rykke dig selv og blive meget bedre end du allerede er.

Specifikationer

 • 24 timers batteri med tændt GPS
 • Pulsmåler
 • Bluetooth/WiFi synkronisering
 • Løbedynamik
 • Cykelfunktioner
 • Svømmefunktioner
 • Vandtæt til 50 meters dybde
 • Smart Notifications

GPS løbeur til en skarp pris

Hvis du gerne vil have dig et GPS løbeur til en skarp pris, så er du kommet til den rette side. For her har jeg nemlig samlet nogle af de bedste og billigste forhandlere af løbeure med GPS og puls, så du ikke selv skal bruge tid på at sammenligne priser fra forskellige leverandører.

Vi anbefaler disse forhandlere af løbeure

Vær opmærksom på batterilevetiden

Når du skal købe et nyt og billigt pulsur med GPS, så er det en rigtig god ide at være opmærksom på batterilevetiden i uret. For det er nemlig ikke sikkert, det er lige så holdbart, som du går og tror.

I et ur som Garmin Forerunner 920XT er der op til 24 timers batterilevetid, når du har GPS’en aktiveret, mens der i et Forerunner 15 Puls “kun” er op til 8 timers batteritid.

Er du vant til at bruge din telefon som pulsur, når du er ude og løbe, så er der ingen tvivl om, at du er vant til en kort batteritid, og så kan 8 timer virke som meget. Men det ville jo være rart, at du ikke skal i gang med at oplade uret efter hver eneste tur.

Så sørg for at vælge et pulsur med en god batterilevetid, så du ikke skal tilslutte det hele tiden.

Skal du kun bruge dit løbeur til løb?

En anden ting, der er værd at tænke over, inden du vælger at købe dit nye pulsur, er, om du kun skal bruge det til løb. For der er efterhånden rigtig mange, der ikke kun nøjes med at løbe, når de skal motionere. Ofte bliver svømning eller cykling også en del af hverdagen, og så er det jo rart med et ur, der fungerer til det.

Der er efterhånden rigtig mange multisports ure på markedet, så du behøver ikke at skulle grave dybt i lommerne for at få råd til et multi-ur, der også fungerer til andre sportsgrene end lige netop kun løb.

Så kig efter yderligere funktioner som vandtæthed, cykelfunktioner og yderligere ting, når du skal vælge dit ur. Det er nemt og hurtigt at se om et ur kan fungere til andre ting end lige netop kun løb.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR