Kom i form på elcykel

Annonce

Det kunne nu være dejligt at være i god form. Og det har du prøvet at komme mange gange og på mange måder.

Du har løftet vægte i fitnesscenteret. Taget spinningtimer. Prøvet at komme i gang med løbeprogrammet fra Royal Run – flere gange. Men hver gang må du give op. På grund af manglende tid. På grund af manglende lyst. På grund af at det bliver mørkt om vinteren.

Men hvad nu hvis der var en vej til bedre form? En vej, som du kan integrere i din transport hver dag, så du ikke behøver at købe fitnessabonnementer, som du ikke bruger alligevel? Eller kontingenter til sportsklubber, hvor du misser træningen?

Den bedste motion er den, du udfører

Man siger, at den motion, der er bedst for dig, er den, som du faktisk udfører. Og hvis du køber en elcykel som Efly, kan du gøre den daglige transport til og fra arbejde til din motionsform. Og en elcykel har flere fordele i forhold til en almindelig cykel.

For det første viser undersøgelser, at cyklister på elcykel bruger deres cykel i en langt større del af året end almindelige cyklister. Og de kører længere på deres cykel. Rækkevidden af en elcykel er også meget større end den, du får på en almindelig cykel.

Men får rent faktisk motion på en elcykel? Ja, det gør du faktisk. Du bestemmer selv, hvor hårdt det skal være at køre på din elcykel. Og hvis du cykler på den hver dag, vil du helt sikkert få forbrændt masser af kalorier.

Føl velvære ved at være i god form

Så slut med at sidde i kø på Køge Bugt motorvejen på grund af endnu et uheld. Slut med at sidde tæt med de andre passagerer i et S-tog mandag morgen, der stadig lugter af doven øl efter weekendens hjemtransporter af fulde mennesker.

Og føl i stedet velvære ved at transportere dig hurtigt og effektivt i den friske luft året rundt til og fra arbejde hver dag.

Det er sjovt at køre på elcykel! Og det er motiverende. Det føles let som en leg – eller lidt hårdere, hvis det er det, du vil.

Det vigtigste er, at en elcykel er en motionsform, som du kommer til at bruge hver dag. Du vil glæde dig til dine daglige cykelture i vejr og vind – måske året rundt, og i fuld fart.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR