Kom i bedre form med en boksepude

Kampsport er en af de bedste måder, at komme i god form på, hvis ikke den bedste. Det er en meget intens måde at træne på, som bruger hele kroppen. Man får både styrke og langt bedre kondition. Ud over den effektive træning, lærer man også selvforsvar. Man bliver stærkere fysisk og mentalt. Find en god boksepude her

Der findes mange forskellige kampsportsgrene. De bedste for at komme i god form er boksning, kickboksning, muay thai og MMA. Det de alle sammen har til fælles, er træning med en boksepude. 

Sådan kommer du igang med boksepude træning

Der er mange træningsmetoder, når det kommer til kampsport. Hvordan man træner kommer an på kampsporten, men meget af det er ens. Der er nogle træningsmetoder, som går igen næsten hver træning, og fylder meget af træningen.

Pletpude eller thai pude kombinationer, er en form for træning, man laver hver gang, hvis man er til holdtræning. Det kræver dog, at man har en sparringspartner, som kan holde puder for dig.

Træning med boksepude bliver brugt næsten hver træning. Det er en effektiv måde, at træne på, og man behøver ikke en sparringspartner. Det er klart nødvendigt med en boksepude, hvis man ønsker at træne selv derhjemme, eller kun har en sparringspartner en gang imellem.

Skyggeboksning er en meget populær træningsmetode. Den er effektiv, til at få pulsen op, og træne konditionen. 

Husk opvarmning og styrketræning

Opvarmning og kropsvægt er altid med i hver træning. Det er essentielt, at lave en god opvarmning, så man ikke kommer til skade. Kropsvægt træningen består meget af øvelser lignende mavebøjninger, rygbøjninger og armbøjning, som bliver udført i tidsintervaller, med høj intensitet. 

Der findes masser af kropsvægtsøvelser. Det er en god ide, at skifte nogle øvelser ud en gang imellem, så man får et godt varieret træningsprogram.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR