Kom i form under åben himmel

Sponsoreret: Der er mange måder at komme i form på – løb, cykling, styrketræning, svømning, holdsport og mange, mange andre. Nogle mennesker foretrækker at træne i et center hvor der er uddannet personale der kan vejlede, hvor andre foretrækker at træne for sig selv udendørs og mærke friheden. Du vil her få lidt inspiration til hvordan du kan komme i form uden at skulle ind i et træningscenter, og hvordan din træning endda kan tilpasses i forhold til din hverdag.Cykling i det grønne

I Danmark har vi skønt og meget forskelligt landskab, som fint kan bruges som dit træningssted. Træner du udendørs skal du selvfølgelig tage højde for vejret, men til gengæld er du garanteret frisk luft, som kan føles opkvikkende efter en dags arbejde.

Hvis du gerne vil tilpasse din træning ind i din hverdag, er en cykel et rigtigt godt redskab. Cyklen giver dig mulighed for at transportere dig selv fra A til B, samtidig med at du få pulsen op, din kondition bliver bedre og du på længere sigt kommer i bedre form. Hvis du udskifter bilen med cyklen til og fra arbejde, vil du hurtigt kunne mærke nogle resultater, og jo flere dage du cykler, jo lettere vil turen på cyklen føles.

Søger du en cykel som du kan bruge både om transport og til at komme i form så bliv inspireret til en ny mountainbike her. En mountainbike er skabt til at køre i skove, på stier, på marker og på grus, og med sådan en cykel, kan du komme vidt omkring uden de store begrænsninger, og er derfor god hvis du både skal køre på stier, grus og måske skovområder.

Fitness i det fri

At dyrke fitness udenfor er også en mulighed for at bringe motionen ind i hverdagen. Er udstyret placeret på din vej til og fra arbejde, er dette en god og nem løsning til at få trænet. Hvis du selv har noget udstyr, både småt og stort, kan hjemmetræning også være løsningen for dig, for at få pulsen op. Husk dog på sikkerheden både for dig selv og i hjemmet, så intet kommer til skade, på grund af det tunge udstyr.

Hvis du ønsker hjemmetræning kan du finde gummifliser lige her, som kan beskytte dit udendørs fitnessudstyr. Med disse kvalitetssikre gummifliser og faldunderlag får du et blødere underlag, der øger sikkerheden under din træning. 

Find din motivation

Når du træner eller skal i gang med at træne er motivationen vigtig, fordi det er denne kraft som kan drive dig til at fortsætte. For at holde denne  kan du overveje hvilken træningsform, træningstøj, sko, tidspunkt på dagen og andre faktorer der giver dig størst lyst og gå på mod til at fortsætte. Hvad motiverer andre motiverer ikke nødvendigvis dig, så gør dig disse overvejelser, og du vil opnå det bedste resultat.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR