Kom farkroppen til livs med hjemmetræning

Rigtig mange familiefædre kan genkende det. Træningen var vedligeholdt og formen var god, men så kom børn og familieliv og overhalede det hele indenom. Det er alt sammen lykkelige omstændigheder, men det kan ikke desto mindre koste en del kg på sidebenene og en krop, der ikke er, som den var engang. Mange forsøger sporadisk at komme i gang igen, men det bliver aldrig rigtig, som det var en gang, og derfor mistes modet.

Når farkroppen består

Der er flere årsager til, at træningen for at komme tilbage i form slår fejl. Oftest sætter folk barren for højt. Man sammenligner sig selv med den, der var engang. Både hvad angår træningsfrekvens men også den træning, man engang kunne fuldføre. Når man så ikke kan holde kadencen, så falder man fra i længden. En anden årsag er, at man gør det for svært for sig selv rent logistisk. ”Det skal være i fitnesscenteret”, det skal være med det rette udstyr”, ”det skal være to timer hver gang”. Hvorfor ikke gør det lettere, så man oftere lykkes og derved motiveres af disse sejre? Hvorfor ikke minimere besværet, så der er plads til en aktiv hverdag kombineret med familielivet?

Homegym der tænder gnisten

En kæmpe game changer for mange forældre er at klare træningen i hjemmet. Man slipper for transport, koordinering med den øvrige familie, lange aftener hvor man ikke ses og meget mere. Man kan få træningen overstået hurtigt, når det lige passer ind, og så man lynhurtigt tilbage til familierollen igen.
”Men så får man vel ikke det samme ud af træningen?”. Jo, det kan man sagtens. Det hjemmetræningsudstyr, der findes på markedet i dag, er af rigtig høj kvalitet, hvor man faktisk får oplevelsen af at træne med udstyr fra et fitnesscenter.


Klik her hvis du vil se markedets bedste hjemmetræningsudstyr!

”Det har jeg ikke plads til!”. På trods af sin høje kvalitet, så er udstyret alligevel blevet optimeret så meget på sine mål, at det faktisk kan stå de fleste steder; i ekstraværelser, garagen, udestuen, endda i haven.
”Men er det ikke dyrt?” Alt er relativt. Hvad vil du betale for din fremtidige sundhed? Lige på den anden side af 10.000 kr. finder du eksempelvis multitrænere, der er i høj klasse, som kan træne hele kroppen, og som giver en lige så effektiv styrketræning som i fitnesscenteret.

Så få investeret i noget godt hjemmetræningsudstyr og kom i gang med hjemmetræning – du vil ikke fortryde det! 

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR