Kettler mave- og rygtræner

Hvis du ønsker en god kropsholdning og en slank mave, er det vigtigt at styrke din mave og din ryg. Med en mave- og rygtræner fra Kettler kan du hurtigt styrke to af de vigtigste muskelgrupper.

Vigtigheden af at have en stærk ryg kan ikke understreges nok. Ved at træne den regelmæssigt, men dog heller ikke for meget, er det muligt at undgå rygproblemer senere i livet. Samtidig er en stærk ryg som regel også lig med en bedre kropsholdning og en generelt flottere figur. Det samme kan siges om mavemusklerne, som mange drømmer om at have helt på plads. En tydelig six pack er målet for de fleste, og her kan Kettlere mavetræneren hjælpe dig ganske effektivt.

Kettler Axos Rygtræner

kettler axos rygtrænerLad os først tage et kig på Kettler Axos Rygtræner, der har mange smarte fordele – og som giver dig muligheden for at træne ryggen på en måde, der er meget effektiv. Det er en 45 graders rygtræner, der især styrker den nedre ryg og lænden, hvis du bruger den korrekt.

Rygtræneren er let at have stående, da den kan foldes sammen på simpel vis .Og med en vægt på blot 10 kg kan du også nemt flytte den et andet sted hen, såfremt det skulle være nødvendigt. Den maksimale brugervægt ligger på 130 kg, hvorfor langt de fleste kan tage den i brug.

Kettler Axos Rygtræner er set til kun 899 kr. hos Fitnessgruppen.dk.

Kettler Axos Mavetræner

kettler axos mavetrænerNår du træner ryggen, skal maven også helst have en tur – de to muskelgrupper støtter nemlig hinanden. Med denne mavetræner kan du lave flere forskellige øvelser. Blandt andet ligge med hovedet opad og lave benhævninger. En anden mulighed er at have hovedet nedad og tage klassiske mavebøjninger – dog med lidt større effekt end ellers. Ligesom med rygtræneren, kan mavetræneren let flyttes rundt. Vægten er igen 10 kg og redskabet kan desuden foldes sammen.

Kettler Axos Mavetræner er set til kun 995 kr. hos Fitnessgruppen.dk.

Kettler træningsredskaber er perfekte til hjemmetræning

Hvis du har dit eget træningsrum i hjemmet, er disse træningsredskaber perfekte at have stående. For det første koster de ikke ret meget, og for det andet er de super effektive. I kombination med et par vægte og eventuelt en cardiomaskine kan du holde dig i fremragende form fra hjemmet – så tag et kig på både mave- og rygtræner, hvis du vil føre hjemmetræningen op til det næste niveau.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR