Hvordan taber du dig hurtigt på maven og lårene?

Hvis du går og kæmper med lidt for mange kilo på maven, og hvis du samtidig godt kunne tænke dig at stramme dine lår op, så kan det være en god ide at følge med her. For her får du nemlig et par bud på, hvad du kan gøre for at nå i mål med lige netop disse ønsker.

Først og fremmest, når du skal tabe dig på maven, så er det vigtigt, at du finder en konstant og konsekvent rytme, som du bliver i. At smide fedtet på maven er et af de nemmeste steder at komme af med det, så længe du lever efter en nogenlunde stram kostplan og dyrker godt med motion.

Jeg (forfatteren bag denne artikel) har selv fået hurtige resultater på kort tid ved at dyrke utroligt meget konditionstræning/fedtforbrændingstræning ved eksempelvis at cykle på en spinningscykel, og samtidig holde mig til en stram diæt. Engang forsøgte jeg mig frem ved kun at spise kylling en hel uge. Det gjorde mig omkring 3 kg lettere på kun syv dage.


Fitto.dk anbefaler Slankeskolen

Hvis du gerne vil tabe dig på en nem og effektiv måde uden slankekur og sult, så anbefaler vi, at du tager et nærmere kig på Slankeskolen. I videoen herunder kan du høre mere om, hvad det går ud af på.

Læs mere om Slankeskolen


Maven er hurtig til at smide overflødige kilo

Og hver eneste gang jeg prøver at tabe mig, er det som regel maven, det hjælper på først. Så vil du have hurtige resultater på din mave, så er det bare med at komme i gang med at fedtforbrænde på din store klinge og samtidig skære ned for en stor del af de kulhydrater, du dagligt får.

Du kan give dig selv en udfordring med eksempelvis juicekuren eller min egen hjemmelavede kyllingekur. Et par skiver brød her og der burde ikke gøre den store forskel, og hvis det er det, der skal til, før du kan komme igennem en hel uge med både træning og sundere kost, så går det nok.

Hvad angår dine lår, så er det meget forskelligt fra person til person, hvor meget du kan tabe dig her. Jeg har store lårmuskler, hvilket betyder, at det er begrænset med fedt, jeg kan få raslet væk. Og løbetræning vil eksempelvis ikke være ideelt, da det er med til at styrke lårmusklerne i en sådan grad, så jeg på den måde ikke vil kunne få dem specielt meget tyndere.

Hvordan taber du dig på lårene?

Vil du gerne opstramme dine lår, så er der flere øvelser, du kan benytte dig af til det formål ( se eksempelvis nedenstående video). Her kan squat eksempelvis benyttes, eller lunches for den sags skyld. Du kan også prøve at give den gas på en spinningscykel for at se, hvordan det fungerer for dig.

Så de vigtigste kernepunkter til dette spørgsmål, hvordan taber du dig hurtigt på maven og lårene, er nok følgende:

  • Dyrk godt med konditionstræning / fedtforbrænding
  • Spis godt med kød og grøntsager
  • Hold samme kost og træning over en intens, men kortere periode for hurtige resultater

Hvis du prøver at holde dig til disse punkter, så burde du ikke gå helt galt i byen, når du gerne vil prøve at smide noget af fedtet på maven og få strammet lårene op i løbet af de næste par måneder.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR