Hvilken romaskine er bedst til hjemmebrug?

Hvilken romaskine er bedst til hjemmebrug for dig, hvor maskine samtidig kommer til en pris, der er til at betale?

Romaskiner og generelt motionsmaskiner, kan være en stor udskrivning, for de er ofte i den dyre ende, hvis kvaliteten også skal være i orden. Priserne på romaskiner ligger på omkring 1500 kr. for de billigste modeller, og så ellers opefter, hvor den dyre ende af prisskalaen starter ved omkring 11.000 kr. Du kan med fordel finde det store udvalg af kvalitets romaskiner på https://csl.dk/romaskine/

Priserne og kvalitet kommer i mange afskygninger, og derfor skal du gøre dig nogle overvejelser, så du både finder den gode kvalitet, og selvfølgelig i et prisleje der også passer dig. Det er netop, hvad du finder hjælp til her.

Hvorfor du skal vælge en romaskine fremfor anden maskine?

Hvis du er i tvivl, om du skal vælge en romaskine fremfor en motionscykel, crosstrainer, stepmaskine eller andet, så er en romaskine forbundet med gode fordele for dig.

En romaskine giver dig en god helhedstræning fremfor de nævnte alternativer indenfor motionsmaskiner. Du får nemlig trænet kondition, mange muskelgrupper og opnår den gode kredsløbstræning. Det opnår du i meget højere grad end ved alternativerne, der kun fokuser på kondition, kredsløb og i bedste fald, en bestemt muskelgruppe.

En anden god ting ved romaskiner er, at den er skånsom mod kroppen. Hvis du har skader og skavanker, hvilket du dog også opnår med en motionscykel til hjemmetræning, så slider du ikke på led og sener, hvis du f.eks. genoptræner efter meniskskade eller lignede. Romaskinen fylder mindre i hjemmet og prisen for en god kvalitets maskine er noget lavere end crosstrainers, løbebånd og lignede store maskiner.

Hvordan du finder den bedste romaskine?

Da markedet er oversvømmet med et hav af modeller, kan det være svært at finde den helt rigtige. Derfor skal du gøre dig nogle overvejelser, som kan hjælpe med til at finde den helt rigtige maskine.

  • Hvad er dit træningsbehov? Først og fremmest skal du gøre det klart for dig selv, hvad dit træningsbehov er. Hvor mange gange om ugen vil du ro? Vil du træne flere gange dagligt, 3 gange om ugen eller måske kun 1 dag om ugen? Hvis du kun vil træne 3-4 gange om måneden, så er den høje kvalitet nok knap så vigtigt, som hvis du træner på daglig basis, hvor maskinen skal kunne klare det større slid.
  • Kvalitet i materiale? Prisen følger kvaliteten som regel, og det gør sig også gældende for romaskiner. De helt billige maskiner kommer i det enkle materiale der ikke er robust og holdbart. Mellemklassen giver en bedre holdbarhed, og kommer som regel med magnetmodstand. Den dyre pris byder dig på vand- eller luftmodstand og høj kvalitet i konstruktionen, hvilket så også betyder, at du skal smide den tilsvarende høje pris.
  • Modstandstypen? Prisen følger kvaliteten, og her er det modstandstypen i maskinen, der gør forskellen. De billigste modeller bruger en hydraulisk modstand, som må siges, at føles som skrabet og slet ikke sammenlignlig med det at ro. Melllemklasse maskinerne bruger en magnetisk modstand, som giver et meget bedre flow i roningen, helt ligesom luft- og vandmodstand som kommer i de dyre modeller, giver den helt realistiske roning.
  • Størrelse og flytbar? Da en romaskine fylder en smule, er det praktisk, at den kan flyttes. Her er størrelsen og vægten på maskinen en vigtig faktor, helt ligesom det er en god ting, at købe en med hjul på, så du kan skubbe den væk.

Abilica WinRower 2.0 er bedste til prisen

Et godt bud på en god maskine til omkring 4000 kr. er Abilica WinRower 2.0 romaskinen, der giver dig mest værdi for pengene.

Du får en stabil maskine, der giver dig følelsen af kvalitet. Den kommer med en aluminiums glideskinne, der både giver dig en robust holdbarhed, og hjælper til at holde vægten nede på 33 kg. Samtidig giver den høje mennesker mulighed for at ro, da den kan bruges af mennesker op til 198 cm. og 130 kg. Det er et kvalitetsstempel, da du ikke finder mange modeller, der giver samme muligheder.

Modstanden i maskinen som er, hvad der giver dig en god træning, kommer med en magnetisk modstand. Det er med til at give en ganske god roning, og du får samtidig mulighed for at bruge 16 forskellige trænings niveauer og 12 træningsprogrammer.

Maskinen er heldigvis foldbar, så du kan sætte den væk efter brug.

Til omkring 4000 kr. finder du ikke en bedre romaskine, hverken i ydelse og kvalitet, så hvis du vil i gang med at træne derhjemme, så tag et kig på denne maskine som du finder her: http://www.abilicaonline.dk/salg/romaskiner/abilica-winrower/

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR