Hjælp folk på vej som personlig træner og massør

Annonce:

Hvis du godt kan lide at hjælpe folk til at blive en sundere og mere aktiv version af dem selv, bør du overveje at blive personlig træner! Som personlig træner ser du individet i øjenhøjde og er med vedkommende hele vejen hen til målet, hvad enten det er at tabe et par kilo eller få fastsat en ugentlig rutine. For at blive personlig træner kan man for eksempel tage sig en specifik uddannelse, hvor man kombinerer de praktiske elementer med teorierne, så du kan blive godt rustet på til at møde alle dine klienter med en stor baggrundsviden og masser af gåpåmod hver eneste dag.

Den rette uddannelse

Der er flere og flere danskere end nogensinde før der har fået øjnene op for fitness og hvilke slags fordele det har for kroppen og sindet både på kort og lang sigt. Som personlig træner kan man være med på sine klienters rejse og planlægger blandt andet hvilke slags træningsøvelser vil kunne fungere bedst for dem og hvilken slags kost de skal holde sig til. Du skal som personlig træner på en og samme tid være klientens mentor, cheerleader og støtte, da I vil komme til at mødes flere gange om ugen i fitnesscentret til træning. Få en personlig træner uddannelse og bliv certificeret personlig træner, hvilket blandt andet betyder at du kan få glæde af en uddannelse, der lever op til de europæiske standarter for kvalitet, undervisning, fagligt indhold og eksamen.

Kombiner det praktiske med teori

Efter man er blevet færdiguddannet personlig træner, er mulighederne mange og alsidige! Hvis man gerne vil tage skridtet videre og blive endnu mere udfordret i sin hverdag, kan man for eksempel overveje at tage en massøruddannelse. Ved at blive certificeret massør, får du en masse informationsrig viden om kroppen, anatomi og nervecentre, der kan gøre dig klogere på, hvordan du skal løse dine fremtidige klienters fysiske skavanker. Massage er ikke blot én ting, men tilbydes i et bredt udvalg. Der er flere forskellige afgreninger inden for massage – man kan for eksempel blive uddannet som sports- eller helsemassør, sportsbehandler eller fysiurgisk massør. På denne måde kan man kombinere sin passion med det teoretiske aspekt af anatomi, hvilket vil give dig et større viden som du kan tage med dig. Tag en massør uddannelse og påbegynd allerede nu rejsen om at hjælpe mennesker i forhold til generel velvære!

 

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR