Her finder du 5 billige trænings remedier til din hjemmetræning

Vi kender alle den udfordring det er, at komme i fitness centeret eller tage ud og træne i det fri.
Og der findes utallige undskyldninger for ikke at komme af sted… Lidt ondt her og der, ikke i det rigtige humør, jeg gør det senere, gider ikke andre kigger på mig osv.

Derfor kan det netop være en god idé, at have lidt udstyr derhjemme, så du kan springe på øvelserne, idet sekund lysten er der. Undskyldningen med cykler er punkteret eller bilen vil ikke starte er nu også udelukket.

Ja mange foretrækker endda at gøre sine øvelser derhjemme. Det kan være på grund af skader, fysiske udfordringer eller psykiske lidelser.

Kan du nikke genkendende til bare én af disse nævnte udfordringer, så er vi sikre på, at du vil få gavn af dette udstyr.
Meget træningsudstyr er voldsomt dyrt, men mange øvelser kan laves på udstyr eller med remedier, der ikke koster al verden.
Måske du endda med rabatkoder fra rabatpower.dk, kan få det hele for omkring 5-600 kr.

Elastikker – Disse kan være med til at træne det meste

Et træningselastik bør næsten findes i alle hjem.
Det kan bruges til både styrketræning og rigtig mange gode udstrækningsøvelser. Det styrker musklerne, samtidig med det kan være med til at stabilisere dine led og musklerne ombring dine bevægelige dele.
Et elastik fylder ingenting og kan medbringes over alt, selv hvis du skal på ferie.

Elastikken kan sættes omkring bordbenet, dørhåndtaget eller et træ i haven, og så er du faktisk klar til at træne din krop på en meget skånsom måde.

Du kan købe elastik i flere forskellige farver, som smart indikerer hvilken modstand der er i dette elastik. Det er nemt, praktisk og meget billigt.

Yogabold – Bolden der hjælper uden du mærker det

En yogabold (også kaldet, træningsbold, terapibold eller swissball) er et fantastisk redskab til ryg-, mave- og balanceøvelser. Ja bolden kan endda bruges som en ergonomisk stol.

Bolden koster ikke det store og kan købes i stort set alle sportsforretninger eller online hos f.eks. Bodyman.dk. Prisen afspejler ikke boldens værdi, for den kan bruges på mange måder og giver rigtig god respons.
Bruger du den som stol, så aktivere den musklerne i kroppen, især omkring ryggen/læn.
Den styrker musklerne, kroppens positur og kroppens holdning.

Håndvægte – Det er jo en nødvendig klassiker

Håndvægte har altid været en vigtig del af hjemmetræning, da de kan give rigtig meget til din styrketræning af musklerne i overkroppen, arme og skuldre.
Frivægte foretrækkes af mange, frem for at lave lignende øvelser i større og meget dyrere træningsmaskiner. Dette er bl.a. fordi, frivægte aktiver andre muskler, når du laver øvelserne korrekt.
Ved du ikke hvordan øvelserne laves korrekt, så bør du bruge maskinerne.

Håndvægte fås i næsten alle størrelser og i rigtig mange forskellige variationer og prisklasser.
Det vigtige er, om vægtens passer til dig ren kilo mæssig. Håndvægte på 10 kg. til 100 kr. virker på samme måde som håndvægte på 10 kg. til 800 kr.

Mavehjul – til den mere trænede udøver

Kender du mavehjulet? Et mavehjul er det perfekte redskab til mavetræning.
Hjulet koster under 100 kr. og ikke det store, så det er hurtigt at finde frem og gå direkte i gang med øvelsen.
Vælg et mavehjul med 2 hjul frem for et. Det giver en meget bedre og stabil balance under øvelserne.

Du kan købe billige mavehjul mange steder på nettet, og du kan med sikkerhed træne alle mavemuskler og din lænd et mavehjul.

Udfordringen til dig selv bliver, hvor langt kan og tør du strække dig på sådan et.

Sjippetov – Billigt og effektivt!

Et sjippetov som træningsudstyr kan være ekstremt effektivt.
Der er en grund til, at du i alle boksehaller ser sjippetov. Tænker du tilbage på gamle boksefilm, så husker du sikkert også, at de altid sjipper.
Det er et nemt og billigt træningsredskab og kan bruges af alle uden større instruktion.

At hoppe i sjippetov kan også være sjovt, og er helt sikkert noget de fleste af os kan huske fra barndommen.

Sjipning er godt for hele kroppen og specielt godt til vægttab. Når du sjipper træner du samtidig din balanceevne og din koordinering.

Godt træningsudstyr behøver ikke at være dyrt

Førhen var næsten alt træningsudstyr meget dyrt, men sådan er det heldigvis ikke længere, takker være de gode udbydere der er kommet online.
En af de butikker vi altid vender tilbage til er Bodyman. Deres udstyr er helt i top, men alligevel er priserne lave. Og med en Bodyman rabatkode kan du faktisk spare 10% på dit første køb.
Bodyman har meget mere at byde på udover træningsudstyr. De har også kosttilskud, træningstøj, helsekost og meget mere.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR