Gulv til fitness og træning

Det kan være en fremragende idé at få fat i et specielt gulv til fitness og træning. Så hvis du har overvejet at lave et træningsrum i hjemmet, eller måske endda mangler måtter eller gulvbelægning til et fitnesscenter, er det værd at læse med her.

Når det drejer sig om gulv til fitness og træning er der flere forskellige varianter. Det, der typisk menes, er en mobil belægning, som kan lægges oven på et eksisterende gulv. Det kan enten være i form af måtter, sportsbrikker eller en mere seriøs belægning specielt lavet til formålet.

Der er adskillige fordele at hente ved at bruge et fitnessgulv. Først og fremmest beskytter belægningen det egentlige gulv nedenunder, hvilket kan være rart, hvis du har med tunge vægte og maskiner at gøre. I tilfælde af du vil indrette dit eget fitnessrum, kan du altså sikre dig, at der ikke kommer mærker, ridser og lignende i det almindelige gulv.

En anden vigtig ting er, at det giver et solidt underlag, idet gulve til fitness stort set altid er specielt designet til at absorbere stød. Derudover er det mere rart at gå på, for ikke at glemme hvor let det typisk er at rengøre.

Vi anbefaler dette fitnessgulv

Hvis du føler dig bare en smule overbevist og har lyst til at se nærmere på nogle specifikke fitnessgulve, har vi gode nyheder – her følger der nemlig tre forskellige typer af gulv til fitness og træning, således du kan få et simpelt overblik over nogle af de bedste muligheder.

fg sport beskyttelsesmåtteFG Sport Beskyttelsesmåtte er et stærkt valg, hvis du har brug for nogle solide måtter, der let og simpelt kan smides på gulvet, når der skal trænes. De kan også bruges som underlag, såfremt du har noget tungt træningsudstyr stående og gerne vil skåne det almindelige gulv. Der er en god chance for, at du allerede har set disse måtter i almindelige fitnesscentre – de er nemlig ganske populære, da de både er billige, men også meget effektive til ethvert motionsrum. Farven er mørkegrå og med en tykkelse på 1 centimeter er du dækket rigtigt godt ind.

Du får 6 brikker af FG Sports beskyttelsesmåtte til 249 kr. hos Fitnessgruppen.dk. Nok til at dække et stort areal!

sportsbrikker fitnessgulvEn lignende løsning er de blå og røde sportsbrikker, der hver især måler 100 x 100 centimeter og som tilbyder mange af de samme fordele som førstnævnte produkt. De forskellige farver giver dig muligheden for at lave et lidt mere unikt design end ellers. Eventuelt kan du dele dit rum op i zoner alt efter hvilke slags øvelser, der skal laves hvor. Tykkelsen er 2 centimeter, hvilket er enormt solidt.

Tag et nærmere kig på disse sportsbrikker hos Fitnessgruppen.dk, hvor hver brik har en vejledende pris på 299 kr.

everroll træningsgulvTil den seriøse atlet er Everroll Gulv et kanon godt valg. Der er her tale om en 6 mm belægning, der ligeledes kan lægges oven på det eksisterende gulv. Gulvet sælges i ruller á 10 x 1,25 meter og tilbyder flere nævneværdige fordele. Først og fremmest er det godt at gå på, og da det samtidig har stødabsorberende, lyddæmpende og varmeisolerende egenskaber, er det et foretrukken valg blandt mange seriøse sportsfolk.

Hvis du vil læse mere om fitness- og træningsgulvet, bør du straks gå til Fitnessgruppen.dk. Her kan du for tiden købe det til 3.438 kr., hvilket må siges at være en yderst fornuftig investering i forhold til den høje kvalitet du får.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR