Graviditetsmassage – Det bør du vide

Graviditetsmassage er en speciel type massage henvendt til gravide kvinder, som ikke kan gennemgå eller har samme behov for en almindelig massage, som kvinder, der ikke bærer rundt på et lille voksende menneske inde i maven.

Denne guide er dedikeret til dig, der selv går rundt med en smuk gravid mave lige nu, eller dig, som er pårørende til den gravide; for hvad er graviditetsmassage egentligt? Hvilke fordele har denne form for massage? Og hvad kan professionelle behandlinger med graviditetsmassage egentlig gøre for kroppen?


Hvor kan du få en graviditetsmassage?

gravid massage

Hvis du læser med her og overvejer at få en graviditetsmassage, anbefaler vi, at du tager et kig hos DuGlemmerDetAldrig. Hos dem kan du finde gravid-massører flere steder i landet.

Se udvalg & priser på graviditetsmassage her


Derfor er graviditetsmassage en god idé

Der er flere fordele ved graviditetsmassage, så vi har samlet nogle af de vigtigste i dette afsnit, så du kan sætte dig lidt mere ind i emnet.

Først og fremmest har massagen den fordel, at den henvender sig specifikt til gravide kvinder. Når man føler sig som en omvandrende badebold, og alt i kroppen værker og gør ondt, så er en almindelige omgang massage ikke altid vejen frem.

Faktisk skal der tit en speciel massagebriks til gravide eller en graviditetspude til for at kunne gennemføre en god massage med en stor rund mave foran.

Graviditetsmassage har også den fordel, at den giver den kommende mor et tiltrængt hvil og et pusterum midt i den ellers hårde graviditet. Hvis man ved bare en smule om graviditet, så kan man også nikke genkendende til, at gravide kvinder hyppigt skal døje med alt fra meget ømme led og muskler til opsvulmede fødder, ben og hænder, slem kvalme og meget, meget mere.

Der er med andre ord al mulig god grund til at give dig selv eller den gravide, du kender, en mulighed for at koble fuldstændig fra og trykke ’reset’ på kroppens mange muskler og led. Graviditetsmassagen er nemlig også med til at løsne op for lymfesystemet, så eventuelle ophobet lymfevæske og affaldsstoffer kan komme væk og ud af kroppen igen.

Føler du dig magtesløs som mand?

Er du selv den kommende far, så kender du sikkert også til følelsen af magtesløshed over for din gravide partner. Du vil så gerne hjælpe med alting, og meget kan du da også klare – men ikke alt.

Og når din smukke gravide kæreste eller kone ligger sammenkrøllet for gud ved hvilken gang pga. alle de irriterende smerter og gener, så kan det være nærtliggende at få lyst til at gøre alt, hvad man kan for at afhjælpe og aflaste bare en lille smule.

Her kan graviditetsmassage være et rigtig godt skridt på vejen, da det fjerner mange af generne – om ikke andet, så for en periode.

Professionel graviditetsmassage

Professionel graviditetsmassage hos uddannede behandlere sikrer dig en optimal behandling af hele kroppen. Over alt i landet kan du finde graviditetsmassører – nogle bedre og mere omfattende end andre.

Her i guiden har vi samlet 3 af de bedste bud på graviditetsmassage i hhv. København og Aarhus. Du kan læse mere om de enkelte behandlinger, som udbydes af DuGlemmerDetAldrig – det er samtidig en rigtig god gaveidé til dig, som måske er kommende far eller bedsteforælder, og som ønsker at forkæle den kommende mor med en tiltrængt og nænsom kropsbehandling.

Graviditetsmassage hos Arndal i København

Hvis du bor tættest på København i forhold til Aarhus, så anbefaler vi en omgang graviditetsmassage hos Arndal. Arndal Spa ligger midt i Københavns aktive byliv, men når du træder indenfor, vil du opleve en følelse af ro og afslapning i denne oase midt i byen.

Denne oplevelse med graviditetsmassage hos Arndal byder på følgende:

 • 55 minutters speciel graviditetsmassage på en velegnet graviditetspude
 • Fuld adgang til det afslappende spaområde, der tæller dampbad, saltvandsspa og sauna
 • Adgang til kolde og forfriskende drikke samt te

En omgang graviditetsmassage hos Arndal i København giver dig en følelse af fornyelse og ny energi i hele kroppen. Erfarne massører tager sig godt af dig og sørger for at afhjælpe ømme muskler og led i hele kroppen. Du får sat gang i blodcirkulationen og lymfesystemet, så også eventuelle ophobninger af lymfevæske i ben og arme forsvinder igen.

Hvad enten du vil forkæle dig selv eller din partner med en god oplevelse midt i den ellers hektiske graviditet, så er graviditetsmassage hos Arndal et sikkert bud.

Læs mere og se priser her

Mama care hos Helle Thorup i Aarhus

Bor i ikke lige i nærheden af hovedstadsområdet, men derimod tættere på Aarhus, så kan du med fordel slå et smut forbi Helle Thorups klinik i den jyske hovedstad. Siden 1984 har Helle Thorup tilbudt wellness, hudpleje og massage i hjertet af Aarhus, og med Mama care graviditetsmassage på programmet er du sikret god og nænsom behandling af kroppen.

Mama care graviditetsmassage hos Helle Thorup indebærer følgende:

 • 80 minutters behandling, heraf 60 minutters graviditetsmassage af hele kroppen
 • Ansigtsmaske
 • Fuld adgang til dampbad inden behandlingen
 • Gratis brug af blød badekåbe, slippers og håndklæde – du bør selv tage badetøj med
 • Fri adgang til vand og te, lækre og sunde snacks samt chokolade til den søde tand

De professionelle behandlere hos Helle Thorup er specialuddannet ved Murad Medical Spa i Los Angeles, så du er sikret den allerbedste behandling overhovedet.

Læs mere og se priser her

Graviditetsmassage & spa hos Pure Nature i Beder

Et stykke syd for Aarhus finder du den hyggelige by, Beder, hvori du finder den lækreste omgang graviditetsmassage og spa hos Pure Nature. Denne behandling er den mest omfattende og dybdegående af de 3 her på listen, men så er den kommende mor også sikret 100% afslapning, ny energi og velvære, når hun forlader det prisvindende Pure Nature Spa og Wellness igen.

Graviditetsmassage hos Pure Nature Spa og Wellness indeholder følgende:

 • 2 timers samlet forkælelse og pleje af den kommende mor
 • 35 minutters massage primært på ryggen på en velegnet graviditetsbriks med hul til maven
 • 30 minutters behageligt mælkebad i spaen, hvor du kan nyde aromaen fra jasmin eller citrongræsolie
 • Urtefodbad til at løsne op i de tunge fødder
 • Massage af fødder og underben
 • Pedicure og peeling af fødderne
 • Adgang til kolde forfriskende drikke eller varm te
 • Adgang til såvel frugt og nøder såvel som chokolade

Pure Nature Spa og Wellness er inspireret af Østen, hvad angår behandlinger, gæstfrihed og omsorg. Alle behandlerne er topprofessionelle og uddannet inden for deres særlige områder.

Læs mere og se priser her

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR