Golf er en både sund og social sport

Sponsoreret: Når golf nævnes popper ældre mænd i golfbiler som måske noget af det første op i hovedet på de fleste af os. Og dette er er ærgerlig og misvisende association som de fleste af os laver. Golf er en sport som er så meget mere end det, og hvis man holder sig fra bilerne, og i stedet går de 18 huller rundt, er golf i virkeligheden en både sund og meget social sport, der oven i købet giver masser af frisk luft.

Hvis man tænker over det, får man i løbet af en golfrunde gået mere end 10 kilometer, og det er altså noget, der kan mærkes. Samtidig tillader golf dig, i modsætning til de fleste andre sportsgrene, at tale med dine modspillere undervejs. Det giver mulighed for at socialisere og virkelig få en masse kvalitetstid med dem, man er ude og spille med. Med andre ord er golf både godt for krop og sjæl.

Vælg det rette golf udstyr

Lige som med alle andre sportsgrene findes der et utal af særligt tøj, du kan bruge til golf, men når du i første omgang skal finde ud af, om det er noget for dig, kan du sagtens begynde i almindeligt, afslappet træningstøj. Mange steder vil du kunne leje det nødvendige udstyr, men hvis du først bliver fanget af den hårdtslående sport, går der nok ikke længe før, du gerne vil have din egen bag og dine egne køller.

Når du er nået til det punkt, bliver det sværeste nok at beslutte sig for, hvad det skal være. Besøg hjemmesiden her for at få inspiration og finde det du mangler i det stort udvalg af golfudstyr til overkommelige priser. Hvis du gerne vil have lidt ekstra træning i arme og ryg, kan du vælge at nøjes med en bag, der skal bæres. Vil du derimod hellere gemme kræfterne til dine slag, bør du vælge kombinationen af en vognbag og en vogn – og det er ingen skam, du får jo stadig kilometer i benene.

Tag på aktiv ferie med vennerne

Der findes mange forskellige ferietyper, men typen som bliver mere og mere populære blandt danskerne er aktive ferier, og det er golfrejser medvirkende til. En af grundene til at golfrejser er populære, er fordi får du det bedste af alle verdener. Her får du en aktiv ferie i smukke omgivelser, kombineret med afslapning og hygge om aftenen. I stedet for at være det samme sted en hel uge vil du opleve flere forskellige baner, og du vil derfor også se forskellige områder, og ikke mindst få en masser af kvalitetstid med dem du er ude og spille med. Så sidder du og tænker, at en golfrejse kunne være noget for dig, er der mange muligheder derude. Du kan eventuelt se mere her og få inspiration til rejsen. Så nu gælder det bare om at få overtalt vennerne, for en golfferie er først rigtig god, når det er sammen med nogle, du har det sjovt med.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR