Gør din gaming sundere!

Hvad tænker du, når du hører ordet gaming? Ja, nok ligesom mange andre forbinder du det nok ikke med motion, sund kost og helse. Men det behøver slet ikke at være tilfældet, når man gamer i 2023. Dette kan være alt fra motion i spillenes pauser, til sund kost på gamer bordet. 

Få pulsen op i pauserne

Mange spil har opdateringer eller pauser, hvor man sidder og venter på sit spil er færdig med at loade. Et sundt alternativ til ventetiden kunne være motion!

Dette kan være alt fra englehop til armbøjninger. Du har måske selv et program som du plejer at følge? Hvis ikke har vi sammensat et træningsprogram, som du med glæde kan bruge i dine gamer pauser.

Træningsprogram til pauser:

10x armbøjninger

10x mavebøjninger 

15x englehop

Gentag 3 gange.

Du skal være mere end velkommen til at gøre programmet til dit eget og justerer alt efter, hvad du kan lide.

Varier dine stillinger med et hæve/sænke gamer bord

Med et hæve/sænke bord kan du ændre din position på få sekunder. Dette kan øge din kalorieforbrænding og er ofte rart, hvis du tit sidder ned og spiller i lang tid af gangen. 

Har du ikke et hæve/sænke gamer bord?

Så kan du læse mere her https://boldguiden.dk/

Du kan også gøre dette uden et hæve/sænke bord. Dog vil det ofte tage en del længere tid at justere bordet manuelt. Det skal også nævnes, at ikke alle borde kan komme højt nok op til, at man kan stå ved det. 

Sund kost på gamer bordet

Man kan hurtigt blive lækkersulten efter mange timers gaming. Men det kan sagtens være sundt at tæmme sukkertrangen imens man gamer. Et alternativ kan være at erstatte de kalorierige ostepops og sodavand, med sundere alternativer som frugt og light sodavand. 

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR