God træning giver god livsstil

Annoce: At holde sig i form og spise varieret er opskriften på et sundt og langt liv. Din krops styrke, udholdende og bevægelighed er vigtig for din trivsel, og du bør derfor ikke gå på kompromis med din krops velbehag.

Er din krop stærk, så er det også nemmere at holde dit sind stærkt. Kom godt igang med den sunde livsstil.

De ekstra kilo kan slide på din krop

Vi lever i et samfund hvor overvægt er et gængs samfundsproblem. Både her i landet og i resten af verden kæmper millioner af mennesker med de ekstra kilo. Den udbredte overvægt handler ikke blot om udseende og tøjstørrelse. En vægt der ikke er i balance med størrelsen på din krop kan nemlig have risikofyldte konsekvenser.

Kropsdele som knæ og hofter kan tage stor skade af overvægt, skader som er svære at rette op på, hvis du venter for længe med at tage handling. Knæskallen kræver en god balance i resten af kroppen, og vejer du for meget, så overbelastes knæet på en uhensigtsmæssig måde. Dette kan medføre slidgigt, en diagnose du ikke kan slippe af med.

Tænk godt over dit nuværende aktivitetsniveau, og læg en plan for et eventuelt vægttab. Selvom det ikke er alle overvægtige mennesker der støder på de nævnte problemer, så er det altid vigtigt at holde sin krop i gang og jævnligt bevæge sig.

Så hvad enten du er til cykelture, træningscentret eller svømmehallen, så er det vigtigt at du holder dine muskler stærke, så leddene ikke tager skade.

Hjælp til træning og kost

Om du ønsker et vægttab eller blot vil øge volumen på dine muskler, så findes der professionel rådgivning på området. Er du nybegynder og føler dig en smule intimideret af centrets veltrænede brugere, så snak med en instruktør i centret eller søg gratis hjælp online.

Udover vejledning vedrørende selve træningsforløbet kan en rådgiver også tale med dig om kosttilskud som f.eks. Taurin. Hvis du ønsker et effektivt vægttab eller det bedst mulige resultat ved en styrketræning, så har din kost en afgørende betydning.

Mange benytter sig f.eks. af Taurin, som er en aminosyre der forekommer naturligt i mange madvarer, især i proteinholdig mad såsom kød og fisk. Taurin er f.eks. med til at opretteholde en god lever- og hjertefunktion.

Aminosyrer stimulerer også cellerne i hjernen og kan derved forbedre din mentale ydeevne samtidig med at fedtforbrænding og muskelmasse øges.

Optager du derfor ikke helt den rigtige mængde aminosyrer, kan det være en god idé at rådføre sig med en fagperson på området i forbindelse med optimeringen af din træning.

 

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR