Gaveidéer til den aktive kvinde

Det kan altid være svært at købe gaver, fordi man ikke ved hvad modtageren ejer i forvejen. Derfor er det altid en god idé, at tænke over hvad vedkommende godt kan lide at lave, eller hvilken livsstil de har. Derefter vil du have indsnævret omfanget, og kan virkelig begynde at lede efter fede gaver, som vedkommende måske slet ikke selv har tænkt på at købe.

Når vi køber gaver til vores kæreste, søster, mor eller hvem det skulle være, så vil vi meget gerne være sikre på, at det er en god gave, som de bliver glade for. Specielt julegaven må være god, fordi juletiden for mange er en meget speciel tid.

Hvis du derfor har en kvinde i dit liv, der godt kan lide at være aktiv, og som du gerne vil købe en god julegave til, og, så får du her nogle gode idéer til, hvilken julegave du kan købe hende.

Rebløst sjippetov

Et sjippetov i sig selv er en god gave til en kvinde, der godt kan lide at være aktiv. Med et sjippetov får du hurtigt pulsen op, og det er god konditionstræning. Et sjippetov er også meget praktisk, da du kan bruge det hvor som helst. Dog kan det være svært at få plads i kufferten, når man skal ud at rejse, fordi rebet fylder ret meget.

Nu fås digitale sjippetov, som er rebløse. Sjippetovene kommer med en LCD skærm, hvor du kan tælle træningstid, tal af hop og forbrændte kalorier. Et rebløst sjippetov ville uden tvivl være en sikker vinder som gave til en aktiv kvinde.

Justerbare håndvægte

Hvis du godt kan lide at løfte vægter, så er et par håndvægte altid en klassiker at have liggende derhjemme. Men problemet med de fleste håndvægte, som mange har derhjemme, er at de både er problematiske at justere samtidig som de optager meget plads.

Nu kan du få justerbare håndvægte, der justeres med en lille pind, ligesom de fleste maskiner i fitnesscenteret. Håndvægtene er nemme at justere, og de kan justeres fra 1,5 kg til 12 kg. Derudover optager de ikke meget plads, så det vil derfor naturligvis være lettere at finde plads til dem.

Trådløse høretelefoner med varmere

Hvis din kvindelige ven godt kan lide at løbe, eller udøve andre lignende aktiviteter udendørs, så er trådløse høretelefoner med varmere en fantastisk gaveidé. Selve høretelefonerne er indbygget i et par ørevarmere, og fordi de er trådløse, føles det som om du kun har ørevarmere på.

Høretelefonerne er specielt gode om vinteren, når det kan være meget koldt at f.eks. løbe udendørs.

Smartwatch

Et smartwatch er i den dyrere ende, men en ret fantastisk gave at få. Uret kan være en fantastisk hjælp for en aktiv kvinde, fordi du kan se alt på uret. Du kan tælle skridt og kalorier, holde styr på dit træningsprogram, sætte daglige mål, lave din indkøbsliste og meget mere. Faktisk kan du gøre næsten alt det samme, som du kan på din smartphone.

Selvom det er en dyr gave, så findes der også billigere alternativer på markedet. Der findes premium smartwatches på markedet, som er meget dyre, men du kan også finde nogle gode ure til under 1.000 kr.

Hvis du gerne vil have flere julegaveidéer til den aktive kvinde, så besøg denne side, hvor du kan finde en masse inspiration.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR