Fodboldmål til haven

Der er uden tvivl stor glæde ved at have et fodboldmål stående i haven. Ud over at skabe lidt ekstra underholdning, når venner eller familiemedlemmer kommer forbi, giver et mål mulighed for at forbedre fodboldevnerne direkte hjemme fra haven. Med andre ord er det et godt køb, der både vil skabe ekstra fornøjelse og forbedre fodboldspillerens færdigheder.

6 fodboldmål til haven som vi anbefaler

Lad os tage et kig på en række gode fodboldmål til haven, der let kan sættes op udenfor. Som du kan se herunder, kan du få fodboldmål til haven i mange forskellige størrelser. Dette er en kæmpe fordel, da det bestemt ikke er alle som har en have på størrelse med en 11-mands bane.

MixGoalmixgoal 3 5 personers fodboldmål til haven

 

Det første mål vi ser på er et to-i-et mål, der alt efter behov kan bruges som både et 3-mands mål og et 5-mands mål. Den officielle titel er MixGoal, og det er udviklet i samarbejde med DBU København. Det er bygget til at holde i lang tid, hvorfor målet må siges at være en god langtidsinvestering sammenlignet med andre og billigere mål. Dette fodboldmål til haven har en en tung vægt (38 kg), og derfor står det godt fast i alle slags vejrforhold og tager desuden problemfrit imod hårde skud.

MixGoal-målet er set til 9.375 kr. hos EnjoySport!

SingleGoalsinglegoal fuldsvejset fodboldmål

 

Et billigere alternativ er SingleGoal, der ligeledes er lavet i samarbejde med DBU København. Dette er et regulært 3-mands mål, men ikke desto mindre har det samme høje kvalitet som det MixGoal-mål, vi nævnte lige før. SingleGoal er lavet af samme materiale (aluminium) og har fuldsvejsede sider. Vægten er dog – ligesom prisen – noget lavere, idet dette mål blot vejer 22 kg.

Du kan se nærmere på SingleGoal-målet hos EnjoySport, hvor det er set til 3.725 kr.

Fodboldmål til haven fra Hudorahudora mål til haven

 

Det tredje fodboldmål til haven, som vi ser på, er et mere simpelt et af slagsen. Dette er en letvægter, der i øvrigt har en pris, som de fles

te kan være med på. Producenten er Hudora – et tysk brand, der er kendt for at producere solide produkter til billige priser. Fodboldmålet måler 300 x 160 x 90 cm og kan sættes fast i jorden med pløkker. Et super godt valg, hvis du blot ønsker en lille tilføjelse til haven!

Fodboldmålet fra Hudora kan findes til blot 945 kr. hos EnjoySport.

Maxi-målfoldbare fodboldmål maxi

 

Lad os gå videre til et lidt sjovt mål – nemlig det foldbare Maxi-mål, der er perfekt til dig, som ønsker et mål, der let kan fjernes fra haven igen, hvis der skulle være brug for det. Målet er nemlig super nemt at pakke sammen og folde ud. Dette er en mærkbar forskel i forhold til de øvrige mål på markedet. Til gengæld er det en smule mindre, men hvis målet skal bruges af mindre børn, er det til at leve med. Praktisk og godt!

Du får 2 stk. foldbare Maxi-fodboldmål til kun 2.869 kr. hos EnjoySport.

fun and play fodboldmålFun and Play fodboldmål

 

Hvis du ønsker et andet sammenklappeligt mål, kan du vælge at se på Fun and Play-målene, der i store træk tilbyder de samme egenskaber. Fun and Play er lavet af aluminium og har en lav vægt, der gør, at du let kan transportere det rundt i haven eller have det med andre steder hen.

Fun and Play er set til kun 3.995 kr. hos EnjoySport.

MixGoal version 2mixgoal 1 3 personer fodboldmål til haven

 

Til sidst har vi en ny variant af MixGoal, som er meget lig med det første mål vi nævnte her i artiklen. Den mest væsentlige forskel er, at dette mål er til 1-3 personer frem for 3-5. Så hvis du blot ønsker at have et lille, men kvalitetsfuldt og holdbart fodboldmål stående i haven, er dette et fortrinligt valg. Perfekt til børn, der gerne vil have det sjovt med en omgang fodbold i haven!

I skrivende stund er dette 1-3 MixGoal-mål set til 2.999 kr. hos EnjoySport!

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR