Finnlo Multi Træktårn

Med et træktårn i dit fitnessrum kan du hurtigt give din træning et boost. Finnlo Multi Træktårn er et oplagt valg og tilbyder alt, hvad du skal bruge for at stimulere muskeltilvækst.

Finnlo Multi Træktårn kan købes hos FItnessgruppen.dk
Finnlo Multi Træktårn kan købes hos Fitnessgruppen.dk

Generelt om Finnlo Multi Træktårn

Dette træktårn har både et højt og et lavt punkt, hvor du kan trække – dette giver gode muligheder for variation i træningen. Overordnet set er kvaliteten rigtig høj. Maskinen er utrolig stabil, da der er to styrestænger til at kontrollere vægtene, som i øvrigt er 30 mm vægtskiver, der sidder på siderne.

Sædet har en kraftig sort polstring og er god at sidde på, når du laver tunge øvelser. Du kan altid justere sædet efter højde. Overordnet set er det altså et super godt produkt. I forhold til andre træktårne fylder det ikke overdrevet meget i træningsrummet, hvorfor det er perfekt at have stående op af en væg og bruge det som supplement til andet træningsudstyr. Tårnet er som bekendt et stærkt køb, hvis du skal bruge det til et homegym, men det kan ligeledes bruges til træningsrum hos foreninger o.l.

Finnlo Multi Træktårn er set til en vejledende pris på 3.499 kr hos FitnessGruppen.dk

Derfor er det godt at have et træktårn

Med et træktårn bliver det hurtigt muligt at lave en lang række unikke øvelser og træne flere forskellige muskelgrupper på samme tid. Her følger et par eksempler på muskelgrupper, som du let kan træne med et træktårn:

  • Ryg
  • Biceps
  • Triceps

Især til træning af ryggen er et træktårn godt. Som begynder kan du få enorm gavn af maskinen, da du på den måde kan træne dig op til at tage kropshævninger (pull-ups), såfremt du endnu ikke er i stand til det. Erfarne trænere kan dog også få rigtig god gavn af et tårn som dette, da du kan ramme musklerne fra flere forskellige vinkler og tage både lette og hårde gentagelser.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR