Få et unikt indblik i din krop med en helkrops MR-scanning

Annonce:

Med en helkropsscanning med MR kan du få et grundigt indblik i din krop og en screening af din helbredstilstand. Og så kan man nok spørge sig selv, hvorfor dette skulle være nødvendigt, hvis ikke der er tegn på at man fejler noget? Der er mange sygdomme og tilstande som kan ligge og ulme i kroppen indtil det bliver så grelt, at kroppen ikke længere kan holde det i ave. Det er tilfældet med alle sygdomme, at jo tidligere det opdages, jo bedre er mulighederne for behandling. Klik her og bestil en tid til helkropsscanning med MR, hvis du gerne vil have bekræftet din sundhedsstatus.

Hvad er en helkropsscanning?

En helkropsscanning foregår ved hjælp af MR-teknologi. Her sendes radiobølger ind i din krop, som ekkolokaliserer sig tilbage. Dermed kan man få et nøje detaljeret billede af hvad der befinder sig i din krop og hvad der eventuelt ikke burde. Her kan teksturer og strukturer visualiseres og føres til et skærmbillede. Der anvendes ved en MR-scanning ikke ioniserede stråler som det eksempelvis er kendt ved røntgen eller CT scanninger og er derfor ikke skadeligt for din krop. En helkropsscanning er en investering i dig og dit helbred. Det kan give dig et billede af din sundhedsstatus og om der eventuelt skulle være nogle steder der i fremtiden kræver ekstra opmærksomhed eller behandling.

Hvem kan have gavn af en helkropsscanning?

Alle kan få foretaget en helkropsscanning med MR. Det er til dig der gerne vil kende din indre sundhedsstatus. Eksempelvis hvis der er arvelige sygdomme i familien som du gerne vil have afkræftet eller opdaget i tide. Det er til de personer der gerne vil have undersøgt kroppen også til trods for at de ikke har nogle symptomer på sygdom. Det er en undersøgelse der især også er populær blandt elitesportsudøvere, hvor der er et ønske om at se efter eventuelle indre indikationer på, at præstationen kan være nedsat.

Hvad hvis undersøgelsen viser at der er problemer?

Hvis din helkropsscanning i værste fald skue vise at du har skjulte sundhedsmæssige problematikker, så vil den læge der har udført undersøgelsen komme i dialog med dig omkring et videre forløb der henvises til. Derefter vil det være det offentlige sundhedssystem der tager over og hjælper dig videre til yderligere udredning, behandling og opfølgning på din sygdom.

 

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR