Få et sjovere og mere aktivt sexliv med disse populære typer sexlegetøj

Dette er sponsoreret indhold

Sex er sundt, og nøglen til et godt og sundt parforhold ligger blandt andet i et aktivt sexliv. Men for mange er dette desværre ikke realiteten. Er dit sexliv ikke, hvad det har været? Er det lidt som om, at noget af den glød og lidenskab, der ellers sprudlede i starten af jeres parforhold, er forsvundet med årenes løb? Du og din partner er ikke alene. Rigtig mange par oplever faktisk, at sexlysten bliver mindre jo længere, man kommer ind i parforholdet.

Dette er i sig selv jo ikke specielt underligt, eftersom den spænding og kådhed, der følger med følelsen af nyforelskelsen, umuligt kan vare for evigt. Men hvad nu hvis, du fik at vide, at den sexlyst og lidenskab, som du følte i forholdets begyndelse, kan vækkes igen? Dette er faktisk et mål, der er helt opnåeligt. Hemmeligheden er, at man skal tilføre noget ekstra krydderi til soveværelset. Det er her sexlegetøjet kommer i spil. Men hvilke typer sexlegetøj, skal man så gå efter? Vil du blive klogere på dette område, så læs med herunder.

Den trådløse vibrator – tag kontrol over din partners nydelse på afstand

Et godt middel til at gøre selve sexakten lidt mere interessant end den ensformige missionærstilling er, hvis man på en eller anden måde kan tilføre en noget dominans. Det vil sige, hvis den ene tager kontrollen over den anden og den andens nydelse. Det behøver ikke nødvendigvis at være manden, der dominerer kvinden. Det er altid godt, hvis man laver nogle variationer. Men en stykke sexlegetøj, der egner sig særlig godt til at tage kontrol over kvindens nydelse er den trådløse vibrator. Denne typer vibrator kommer i flere former.

Nogle gange som et lille æg, som man indsætter i vagina, eller som et sæt vibrerende trusser. Konceptet er så, at partneren styrer vibrationerne gennem en fjernbetjening eller eventuelt en app på ens smartphone. Hvis I ønsker at tage dette til det næste niveau, kan I eventuelt prøve at benytte vibratoren uden for soveværelset. Vil du læse anmeldelser af forskellige slags trådløse vibratorer, så besøg Eroti.

Væk spænding med reb og håndjern

En anden metode til at tilføre lidt mere spænding til soveværelset er, hvis I prøver at binde hinanden fast. Dette kan gøres på mange forskellige måder, og man kan finde håndjern i alverdens variationer. Find de billigste håndjern eller gode guides på Lovebuddy

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR