Er el-løbehjulet en usund løsning?

Annonce: Det er ikke alle, der er glade for de mange el-løbehjul, der ses i bybilledet her i landet. Det er især i de store byer, at det for alvor har taget fart i løbet af de senere år. Det er der flere grunde til, men for mange handler det om at det ikke er sikkert, at lade dem køre på cykelstien, hvor de endda må køre hele 20 km/t.

For andre er det et spørgsmål om sundhed. Der er mange, der vælger at køre på et el-løbehjul i stedet for på deres cykel eller i stedet for at gå en rask tur. Det er ikke lige så sundt, da det mindsker mængden af motion. Derfor er der også mange, der er begyndt at argumentere for, at de mange lejeløbehjul skal væk fra vejene.

Det er ikke sundt at køre på el-løbehjul

Det er ikke til at komme udenom, at det ikke er sundt at køre på el-løbehjul. Det betyder dog ikke, at man ikke bør bruge det som et transportmiddel. Der er bestemt fordele ved det, set i forhold til at tage bilen. Du får f.eks. mere frisk luft, hvis du kører på et løbehjul fremfor at køre i bil, hvilket også er værd at tage med.

Dertil skal det også gøres klart, at det er sundere for miljøet. Så derfor er det faktisk sundt at køre på et el-løbehjul i stedet for at tage bilen. Det er dog ikke dig, det er sundt for, men derimod for miljøet. Hvis du gerne vil skåne miljøet for unødvendig udledning af CO2, så kan du med fordel tage el-løbehjulet i stedet for bilen.

Som følge af dette er det faktisk værd at lade bilen stå, for at tage et el-løbehjul på arbejde eller i skole. Det er langt fra alle, der har muligheden for dette. Det er nemlig i høj grad, hvis du bor i storbyen, at du kan gøre dette. Hvis du bor i en storby, så er det i hvert fald værd at skåne miljøet ved at lade bilen stå derhjemme.

Det er sundere for din økonomi

Der er mange penge at spare ved at køre på el-løbehjul fremfor at tage bilen. Du skal ikke tanke på din bil, hvis du lader den stå. Dit el-løbehjul skal heller ikke tankes op. Det skal blot lades op, men det kan du gøre på kort tid. Derfor koster det ikke mange penge i strøm, hvis du skal lade batteriet op i dit elektriske løbehjul.

Endvidere er der mulighed for at lade løbehjulet op på din skole eller på din arbejdsplads. Derfor kan du opnå store besparelser ved at lade bilen stå. Samtidig er det også muligt for dig at spare en del tid. Kører du på et el-løbehjul, så kan du nemlig undgå det trafikale kaos, du kan ende med at blive fanget i, hvis du tager bilen.

Hvis du har i sinde at købe et elektrisk løbehjul, så kan du med fordel købe det hos Cityway, da de sælger et lovligt og kvalitetsrigtigt el-løbehjul. Det vigtigste er, at det lever op til alle gældende lovkrav på området. Det er nemlig ikke alle modeller, der gør det – desværre.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR