ElliptiGO giver dig en effektiv træning

ElliptiGO er efterhånden blevet et populært valg blandt mange atleter og motionister. Ud over at være et særdeles alternativt træningsredskab, der bidrager med en masse træningsglæde, må ElliptiGO ligeledes siges at være yderst effektiv. Lyst til at vide mere om dette spektakulære træningsredskab? Bliv klogere herunder.

Værd at vide om ElliptiGO

Da ElliptiGO ikke minder om et ordinært transportmiddel eller træningsredskab, er interessen for produktet steget enormt på det seneste. ElliptiGO er en slags hybrid mellem en crosstrainer og en cykel. Mange føler, at brugen af EllipGO kan føles som en alternativ måde at løbe på.

Det er netop her, vi finder den største fordel – for der er nemlig rigtig god grund til at bruge den, hvis du er vild med løbetræning. ElliptiGO sikrer dig mange af de samme træningsfordele som ved almindeligt løb, men til gengæld er den langt mere skånsom og kan dermed være med til at forlænge din løbekarriere. Den giver dig samtidig muligheden for at træne mere end ellers, hvilket nok er noget, som mange seriøse løbere vil synes godt om. 

Et stort antal seriøse eliteløbere er blevet småforelsket i ElliptiGO. Deriblandt en tidligere vinder af Boston Marathon, der efter 18 måneders træning med ElliptiGO slog sin personlige rekord – og det er langt fra det eneste tilfælde.

Helt almindelige motionsløbere kan også få god gavn af ElliptiGO. Produktet er nemt at bruge, idet du blot skal træde op og rulle af sted. Hvis du har bare den mindste erfaring med enten cykling eller træning med crosstrainer, vil du vænne dig til ElliptiGO lynhurtigt.

Du kan købe ElliptiGO hos AbilicaOnline.dk, hvor priserne starter fra 14.900 kr. og op. Jo flere gear produktet har, jo flere terræner kan du træne i – og priserne svinger ligeledes efter antal af gear. Lad os se på et par forskellige modeller!

Tre ElliptiGO modeller

elliptigo 3c
Læs mere om ElliptiGO 3C hos AbilicaOnline.dk

ElliptiGO 3C henvender sig til dig, der træner i fladt terræn. Den har tre gear og er derfor bedst i relativt flade omgivelser. Stigninger med mere end 5% vil give problemer, men ellers er den absolut fremragende at bruge. At bruge den føles som at løbe, bare uden nogen som helst form for stød. Dette skåner knæ, hofter og ryg helt enormt, hvorfor du både kan træne længere og samtidig undgå unødvendige skader, når du prøver at få styr på formen.

De fleste almindelige danske motionister vælger netop ElliptiGO 3C, da den passer perfekt til vores flade terræn herhjemme. Samtidig er det den billigste model fra ElliptiGO, hvilket mange måske vil foretrække. Et stærkt valg til enhver, som gerne vil i bedre form!

Du kan tage et nærmere kig på ElliptiGO 3C hos AbilicaOnline.dk, hvor den i skrivende stund står til 14.900 kr.


 

elliptigo 8c
Læs mere om ElliptiGO 8C hos AbilicaOnline.dk

Lidt flere gear kan dog i nogle tilfælde være en god idé, og her står ElliptiGO 8C klar til assistance. Den har 8 shimano gear, hvilket betyder, at du problemfrit kan komme op af de fleste bakker (op til 20-30%) – præcis på samme måde, som du vil kunne på en helt almindelig cykel. Ligesom 3C forhindrer den stød og slid, hvorfor du roligt kan begynde at træne lidt mere end ellers. Udover at mindske risikoen for skader, vil du med garanti også finde mere underholdning i dine fremtidige træningssessioner, såfremt du investerer i denne model. En god all-rounder til dig, der ikke ønsker at betale for noget helt vildt professionelt, men som stadig ønsker høj kvalitet og lang holdbarhed.

Læs mere om ElliptiGO 8C hos AbilicaOnline.dk. Der er den set til 18.900 kr. med gratis fragt!

 


 

elliptigo 11r
Læs mere om ElliptiGO 11R hos AbilicaOnline.dk

ElliptiGO 11R er den mest avancerede og effektive model fra ElliptiGO. Denne udgave er til den dybt seriøse løber, der absolut ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. 11R er udstyret med hele 11 gear, samt carbonpedaler, der er med til at gøre den lettere og dermed gør løbeoplevelsen bedre. Ligesom de to øvrige modeller forhindrer den stød, så heller ikke her behøver du at bekymre dig særligt meget om skader eller slid, og det må jo siges at være en stor fordel. Denne model har en maxhastighed på mere end 37 km/t, hvorfor de almindelige løbeture uden tvivl bliver udskiftet med nogle sjovere og hurtigere af slagsen.

Topmodellen ElliptiGO 11R kan købes hos AbilicaOnline.dk til 28.900 kr. En investering, der giver din løbetræning et virkeligt stort løft.

DEL

INGEN KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR